Karja tänava sulgemisaeg on läbi

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Suvistel nädalavahetustel autoga Karja tänavale ei pääsenud. Arvo Tarmula
Suvistel nädalavahetustel autoga Karja tänavale ei pääsenud. Arvo Tarmula

Lõppenud nädalavahetus oli sel aastal viimane, mil Karja tänav suleti reede õhtust pühapäeva hommikuni autoliikluseks.

„Viimane üritus oli ära ja nüüd on sulgemine läbi,” ütles haapsalu aselinnapea Tõnu Parbus. Ta lisas, et kohvikute-restoranide terrassid jäävad Karja tänavale septembri lõpuni, sest lepingud kehtivad kuu lõpuni. „Peale seda tuleb vana liikluskorraldus tagasi,” ütles Parbus.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
mis
3 päeva tagasi

häda teil nende turistidega on, minul pole sooja ega külma nendest, ainult segavad tavapärast elu, nagu tüütud sääsed, väga väike osa linnakodanikest ehk teenib nende pealt aga sellepärast ülejäänud . linnakodanike elu ebamugavaks teha pole ka alust. kiltsi lennuväljal põnevusi palju, seal võiks need laadad, festivalid, müra ja saate kogunemised ju aasta ringselt toimuda linnarahvast seejuures segamata. linn on meie kodu, igas mõttes ja kontvõõraid oma koju ei taha keegi. see , et juku manniga siia sattuvad on tore, aga kuid neid hakatakse siia väljalüpsi pärast massides kokku ajama on kurjast

No.
3 päeva tagasi

Hakkasin just ära harjuma et Karja tn. kinni. Nii võikski jääda, pole turiste, pole ka teehooldust tarvis( lumekokoristust). Kui mõni kohvik/resto talvel lahti siis hooldagu ise.

Majaomanik
3 päeva tagasi

Nolkide vastu ehk aitaks,kui politsei neid järjekindlalt ja pidevalt peedistaks kuni iga pisiasjana välja.

Triibik
4 päeva tagasi

Loodame,et see suvine sulgemine jääb alatiseks. Sest muidu ehmatavad motonolgid viimased turistid ära ….