Minule on see kool andnud tiivad

Haapsalu kutsehariduskeskuse loodusgiidid mullusuvises looduslaagris Saaremaal. Foto erakogu

Alustuseks pean ütlema, et pealkiri ei ole minu looming, vaid selle mõtte ütles kursusekaaslane Svea, kui palusin kaaslastel kirja panna märksõnad koolis oldud ajast. See ütlemine tundus nii täpne, et sobis meie kõigi mõtetega. Aga sellest kõigest tagapool.

Meie kursuse loodusgiidide õpingud Haapsalu kutsehariduskeskuses on lõpusirgel, viimased tunnid said läbi, ees ootavad lõpueksamid ja praktika.

Enne kooli lõppu on ees veel üks suur tegemine – Läänemaa loodusfestival, mille korraldaja on traditsiooniliselt lõpukursus ehk sel aastal siis meie.

Pange oma kalendritesse linnuke kuupäevale 7. mai. Siis toimuvad Haapsalus erilised sündmused: varahommikune linnuvaatlus Marko Valkeriga, Matsalu loodusfilmide vaatamine HKHK-s, muinaslugude vestmine koos noorema kursusega, mälumäng Talumehe kõrtsis, emadepäeva kaardi meisterdamine.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Mhm
12 päeva tagasi

Mälumäng käib ikka peale kõrtsi järgmine päev .

see
12 päeva tagasi

kõrtsi külastus on küll eriline sündmus, teised kõrtsid kadestavad, aga puänt on festival