Katarine Rosalie: epistel kliimafilmist ja Valgussõdalaste hirmutamisest

Katarine Rosalie.

Katarine Rosalie.

Kas olete ikka jõudnud vaatamas käia seda kuulsat dokumentaalfilmi, mida meie mehed Tallinnas kõigile näitavad, et tuua nendeni Tõde ja õiged teadmised niinimetatud kliimakriisi ja rohepöörde kohta? Filmi pealkiri on „Külm tõde” ja selle näitamise meie kinodes on kinni makstud meie endi Valgustöötajate ja Püha Perekonna poolt, et natukenegi vastukaalu anda sellele valede laviinile, mille on teile kaela kallanud Roimaerakond ja teised liberastid. See film tõestab isegi skeptikutele ilmekalt, kuidas jutt kliimasoojenemisest on puhas vale, ja kuidas ning milleks on teatud huvirühmadel tarvis teid kõiki seda valet uskuma panna.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
kurkull
12 päeva tagasi

On sel erilist vahet,vene ajal uskusime peagi saabuvasse kommunismi siis vabasse Eestisse ja nüüd kliima soojenemisse.Peaasi,et lumpenitel midagi uskuda oleks muidu hakkavad veel ise midagi välja mõtlema mis judedele kasulik ei ole.