Politsei tegi kutsekoolile parkimise kohta märkuse

Kutsekool kandideerib aasta kooli tiitlile. Arvo Tarmula

Kutsekooli ümbruses on parkimine käest ära. Foto: arhiiv

Möödunud reedel märkas Haapsalu politseipatrull Uuemõisas kutsekooli ümbruses hulka valesti parkinud autosid ja palus kooli juhtkonnal õpilastele ja personalile parkimist meelde tuletada.

Haapsalu kutsehariduskeskuse direktor Riinu Raasuke tunnistab probleemi. „Koolimaja ja koolipere on kasvanud ja sellega on kasvanud ka autode hulk,” ütles Raasuke.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Velirand
19 päeva tagasi

No eks kutseka parkla on ikka kõige liiklusohtlikum koht, mida kontrollida ja trahvida. Lihtne ka – sõidad kohale ja mitu kärbest ühe hoobiga. Pole vaja linna vahel tiirutada ja seal valesti parkijaid otsida, kuigi kohad on ju teada.

Lea
19 päeva tagasi

Nii lähedal on ju, ikka vaja autoga minna. 2 sammu ainult!
Ja siis seletatakse et rahval raha vähe!
Ojeeee hirmus vähe kui autod enam parklasse ei mahu.

Tulijaid mujalt
19 päeva tagasi
Reply to  Lea

Mis on mille lähefal?

Ake.
19 päeva tagasi

Haapsalus ja Uuemõisas on kõik nii lähedal!

arvi
19 päeva tagasi
Reply to  Lea

Mis asi on lähedal? Kas kõik õpilased elavad yle tee?

En.
19 päeva tagasi
Reply to  Lea

Oleks huvitav arutleda, kustmaalt ja kellele tundub miski lähedal või kaugel. Elades näiteks Jaama tänaval jääb vanalinna 1km, Suure Trummi taha 1 km, Kiltsi 1 km ja Uuemõisa (HKHK-sse) 3km. Kel pole otsest füüsilist häda (haigust, puuet, rasedust, vanadusnõtrust) ega hädavajadust ühildada kooliskäik nt. vanaema arsti juurde viimisega, osta koduteel ehitusmaterjali või sõita edasi kaugemale Eestisse, ei vaja oma üksildase kere teleporteerimiseks 1,5t autot. Ca km käib vabalt jala, 3 km sõidab aastaringselt rattaga (testitud). Samas tean Randsalus paarikümne korteriga elamut, mille ees seisab korterite arvuga võrdselt sõiduautosid. Olen korduvalt näinud, kuidas majarahvas hommikuti nagu üks mees oma autosid käivitab.… Loe rohkem »

Vilistlane
20 päeva tagasi

Ilmselt omal ajal sealt koolist välja visatud..