Ehitusjärgsest korterist varastati tööriistu

Politsei sai teate, et 20. märtsil on Haapsalus Raudtee tänaval ehitusjärgsest korterist varastatud ehitustööriistu. Tekitatud kahju on üle 1260 euro.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Nii jah
2 kuud tagasi

Tegelikult eestlase loomuses ei ole varastamine. Hoiab ju see endale kõik ja laebnab välja pahameeli , parem omab ise kõike, mitte ie laena teise käeast. See on lihtsalt nii, see talupoeg. Kaks võimalust, kas eestlane läks tõepoolest võttis mida ta arvas temale kuuluvat, sest tööandja jäi võlgu või siis teine võimalus, et ei olnudki eestlane.

Nii jah
2 kuud tagasi
Reply to  Nii jah

Vabandan ette eelmise kommentaari kirjavigade pärast, sõitmise ajal autoroolis on päris raske kahte asja teha korraga.

Artur
2 kuud tagasi

Pätid ei maga, luusivad ringi koguaeg, kust ainult midagi pihta panna!