Umanile mõeldud redelauto jõudis Eestisse

Haapsalu aselinnapea Tõnu Parbus ja Rotary klubi liige Jaanus Arnover tõid Umanile mõeldud redelauto Rootsist Eestisse. Foto: Tõnu Parbus

Haapsalu aselinnapea Tõnu Parbus ja Rotary klubi liige Jaanus Arnover tõid Umanile mõeldud redelauto Rootsist Eestisse. Foto: Tõnu Parbus

Haapsallaste annetuste toel Umani päästjatele soetatud redelauto jõudis kolmapäeva hommikul Eestisse, Ukrainasse peaks sõiduk viidama aprilli lõpus.

Mullu 28. aprillil ründas Venemaa rakettidega Haapsalu sõpruslinna Umanit Ukrainas, rünnakus hukkus 14 inimest. Ohvrite rusude alt päästmine võttis kaua aega, sest linnas polnud redelautot, see tuli mitmesaja kilomeetri kauguselt. Et sarnane olukord ei korduks, otsustas Haapsalu linnavalitsus annetada sõpruslinnale redelauto.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
uskmatu
1 kuu tagasi

Kah mul asi need ca 100km “lähim redelauto asub Pärnus”.Praegu käib võistlus kes oskab rohkem ja kiiremini maksumaksja raha kõrvale kühveldada st.kes suudab meie juhtijatest olla paavstim kui paavst ise !

Kodanik
1 kuu tagasi

Kaua võib! Saadame aga kõik asjad ära ja annetame kõik raha, varsti püksid ka jalast ära. Küll me ise siin palja p…… ka hakkama saame, eestlane on ju leplik. Vaatamata sellele et hinnad ja maksud tõusevad, varsti ei jaksa leibagi lauale osta. Pensionid on tibatillukesed, hinnad hiigelsuured. See ei huvita siin riigis kedagi, kuidas oma inimesed toime tulevad, peaasi on ikka väljapoole tubli ja tore paista!

kaval kaabakas
1 kuu tagasi

Nad müüvad selle seal-100% ja jagavad raha omavahel. 30% kogu Ameerika abist ukrainlased juba röövisid, Ja ka redelauto varastatakse ja siis müüakse uuesti oma omadega, ärge kartke

113
1 kuu tagasi

Haapsalu oma komando lähim redelauto asub Pärnus kas ei oleks nagu mõttlemis koht .

Mimi
1 kuu tagasi

Parbus omale C kategooria load lasknud välja kirjutada, et veokaga sõita võib

Kodanik Puzikov
1 kuu tagasi

See on ju korvtõstuk mitte redelauto. Parbus sai jälle petta.

miks
1 kuu tagasi

t6epoolest on tegemist korvt6stukiga ,aga sooviti ju redelautot.Öelge ,et vahet pole ,aga on.