Politsei tabas kolm kiiruseületajat

Teisipäeval püüdis p politsei kiiruseületajaid Uuemõisas. Foto: Malle-Liisa Raigla

Politsei tuvastas eile liiklusjärelvalve käigus Haapsalus kolm kiiruseületajat.

Haapsalus olid erinevates kohtades neljapäeval kiirust mõõtmas nii Haapsalu patrullpolitseinikud kui ka Pärnu liikluse- ja sisepiirigrupi patrullpolitseinikud.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
15 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
113
1 kuu tagasi

Need tibid tuleks liiklus eksamile saata aga seniks peaks liiklusest kõrvaldama ja luad maantee ametisse viima .

Kuule kuule
1 kuu tagasi
Reply to  113

load

Kes see
1 kuu tagasi

kuradi omasooihar siin pidevalt kommentaare kustutab??? Ei olnud midagi keelatud, ega roppu, vaid viide, et miks sellest ei kirjutata, et Pärnu politsei käis siin omavoliliselt trahvimas, ning pärast tühistas need, ning vabandas. Ei saa, LE “sõltumatu faktikontroll” käib ja eemaldab kõik, mis pole nende jaoks sobiv. Kõige huvitavam on see, et mõne loo juures on kommentaarid labased lausroppused ja neid ei torgi keegi. Kas LE kujundab enda mainet sedasi?

Arusaad
1 kuu tagasi
Reply to  Kes see

Jagatud lingid kustutatakse alati ära. Tuleb kösitsi viide kirjutada, siis jääb alles. Ma pakun, et see puht turvalisuse pärast on nii. Tänapäeva internetis võib ka täitsa tuttavale lingile klikkides sattuda suurte probleemide otsa. Ole mõistlik!

Arusaad
1 kuu tagasi
Reply to  Arusaad

Ehhee mingi kelm vist on miinuse vajutanud, kahjustab hoiatusinfo sissetulekut vist. Lugege viimasel ajal, kui paljud on igast petturite otsa sattunud ja valedele linkidele vajutades oma rahanatukesest ilma jäänud. Olge tähelepanelikud palun!

Jenkem
1 kuu tagasi

Mida saab sellest järeldada?… Ega trahvid ei päästa elusid ja ei vähenda õnnetusi, küll aga täidab edukalt oma rolli riigikassa täitmisel…

NiiOn
1 kuu tagasi
Reply to  Jenkem

See on õige küll, aga rahaline karistus on ka üks mõjutusvahendeid, kuigi olen täiesti nõus, et ka noomitus mõjub. Alati ei pea trahvima, aga mõni peast miilits on nii agar, et ilma ära ei lase, ikka teeme trahvi jne. Veidi perv tundub, kuid loodan karma peale ja see toimib tavaliselt 100 prossa.

Arusaad
1 kuu tagasi

Kuidas saab kindel olla, et olid kiiruseületajad? Kuulduste järgi ei pidavat olema trahvijatel endil päris selged need liikluseeskirjad. Mis kiiruseületamisest siin saab juttu olla. Võibolla sõitis 90 alas 70 ga, aga trahviti kiiruse ületamise eest. Ei või teada ju.

Andres
1 kuu tagasi
Reply to  Arusaad

Ega jah kui seal olid tulnud õppima mingid Liikluseeskirju mitte tundvad Pärnu naispolitseinikud.

Artur
1 kuu tagasi

Posti tn., Posti tn. niimoodi kupatavad! Enda autod lõhuvad!

Mina
1 kuu tagasi

Kas need olid Pärnu naispolitseinikud.

Ege
1 kuu tagasi
Reply to  Mina

Olid, olid!

Ahv
1 kuu tagasi

Ah mis neist paarist kiiruseületajast, oleks võinud parem kirjutada kuidas pärnakad valetrahve välja kirjutasid kuna ise päris hästi liiklusreegleid ei mõista. Isegi suuremad lehed on teema tõstatanud, meie omadel vist polnud see tähtis teema 🙂

Kati Nõdra
1 kuu tagasi
Reply to  Ahv

Ei tea mis seal Pärnu politseimajas toimub. Mingid täiesti oskamatud naispolitseinikud vormistavad trahve, millele rikkumist ei eelnenud. Sellised tuleb lahti lasta.

Just
1 kuu tagasi
Reply to  Kati Nõdra

Tõhusam oleks palgast valetrahvide jagu kinni pidada, siis teinekord rsk mõtleb ennem, kui iga asja eest trahvima hakkab.