Galerii: kutsekool avas huvilistele uksed

Foto: Malle-Liisa Raigla
Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 24

 

Haapsalu kutsehariduskeskus pidas täna lahtiste uste päeva, kus tutvustas põhikooli õpilastele koolis pakutavaid erialasid, juba koolis õppivatele õpilastele olid end tutvustama tulnud kõrgkoolid ja samal ajal toimusid koolis kutsemeisterlikkuse võistlused.

Kutsehariduskeskusega olid tutvuma tulnud kõik Läänemaa koolid, neile lisaks ka Lihula, Turba, Valgu, Ääsmäe, Laagri ja Märjamaa koolid. Kokku oli kooliga tutvumas ligi 200 õpilast. Põhikoolide õpilastele toimusid koolis ringkäigud ja nad said osaleda erinevates töötubades. Ringkäike viisid läbi ja töötubasid juhendasid kutsekooli õpilased.

Kutsekooli õppedirektori Tiia Tiisleri sõnul täitusid kõige kiiremini burgeri ja pulgakookide valmistamise töötoad, kuid kiiresti läksid kõik need töötoad, kus sai midagi enda kätega valmistada.

Samal ajal kui maja oli uute õpilaste saginat täis, käisid koolis ka kutsemeisterlikkuse võistlejad. Need olid koolisisesed võistlused, kus selgitati välja Noore meistri võistlusel Haapsalu kooli esindav õpilane. Korraga toimusid võistlused nii toateenindajatele, tisleritele, müürseppadele kui ka arvutigurudele.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments