Juhtkiri: streik ei pea mugav olema

Lääne Elu

info@le.ee

Esmaspäeval algab õpetajate streik, millele igaüks vaatab isemoodi.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
kokkuhoid Kaja käsul
3 kuud tagasi

Lühike artikkel veebiruumi ja raha kokkuhoiu tõttu: ”Esmaspäeval algab õpetajate streik, millele igaüks vaatab isemoodi.”

ABC
3 kuud tagasi

Näed poes riiulil hinnasilti ja kohe tahad kauba tasuta saada??

enn
3 kuud tagasi
Reply to  ABC

ma ei kavatse sentigi maksta, et le riiulist midagi osta. maailmas on piisavalt palju lugemist toimuva kohta, mis tasuta saadaval. miks peaks konnatiigis toimuva kohta arvamusavalduse (s.t. “juhtkirja”) ees maksma, kui see on avaldatud ideoloogiliselt kallutatud sopakas??? tegelikult ongi lihtsam sellist ignoreerida. seepärast pakungi, et ka ajalehe enda nime lugemine tuleks tasuliseks teha, siis oleks ignoreerimine 100%.

enn
3 kuud tagasi

protesteerin! juhtkirja lugemiseks peab 1.50 € välja käima, kuid pealkirja lugemine on tasuta? või, selle eest, et pealkirja läbi lugesin, tuleb hiljem arve kohtutäituri kaudu???

palun, lugupeetud “lääne elu”, tehke ka pealkirjade lugemine tasuliseks!!! ja kõige olulisem – palun pange ka ajalehe enda nime lugemine maksumüüri taha!

keenius
3 kuud tagasi

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett