Teatristuudio aitab Haapsalut avastada

Lavastaja Anne Suislepa (esiplaanil) napid ja vaimukad vaherepliigid panid kuuldud loole punkti nagu i-le täpi. Foto: Malle-Liisa Raigla

Lavastaja Anne Suislepa (esiplaanil) napid ja vaimukad vaherepliigid panid kuuldud loole punkti nagu i-le täpi. Foto: Malle-Liisa Raigla

Haapsalu teatristuudio etendas nädala eest kultuurikeskuses oma lavastust „Lugude degusteerimine. Kohtumine Haapsaluga”.

Esietendus toimus ligi kahe aasta eest, 2022. aasta märtsis, ja nad on seda ka mitmel korral ja mitmel pool mänginud. Ometi pole paljudel huvilistel seda tükki näha õnnestunud, sest oma etendusesaal stuudiol puudub. 27. detsembril oli Randlase keldrisaal rahvast täis ja vastuvõtt väga soe.

Tegu on ju oma linna looga. Lavastusega, kus pajatavad mälestusi Haapsalus elavad põliskodanikud, aga hinnangu annavad meie linnakesele ka siia elama asunud inimesed. Olgu nad pärit siis mujalt Eestist või suisa välismaalt.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
XVIII Harrastusteatrite riigifestivalil Kuressaares, 5.–7. jaanuaril 2024 – Haapsalu Teatristuudio
1 kuu tagasi

[…] Teatristuudio aitab Haapsalut avastada Aivo Paljasmaa, Lääne Elu 4.01.2024 […]