Isamaa ehitas Läänemaad katva katuse

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Läänemaa isamaalased (vasakult): Mikk Lõhmus, Aivar Oruste, Marika Prik, erakonna esimees Urmas Reinsalu, Heiki Magnus,Arnold Aljaste. Foto: Malle-Liisa Raigla

Läänemaa isamaalased (vasakult): Mikk Lõhmus, Aivar Oruste, Marika Prik, erakonna esimees Urmas Reinsalu, Heiki Magnus,Arnold Aljaste. Foto: Malle-Liisa Raigla

Kuigi Isamaa Läänemaa piirkond tuksus ka varem tasahilju, lükatakse nüüd keskerakondaste toel Isamaale uus hoog sisse.

Läänemaa õnnestus isamaalise katuse alla viia alles eelmise aasta lõpuks, mil asutati Haapsalu ja ka Lääne-Nigula osakond. „Kindlasti on see Isamaa erakonna uuestisünd Läänemaal,” ütles mullu Keskerakonnast Isamaasse üle hüpanud Haapsalu volikogu esimees Jaanus Karilaid.

„Isamaa oli vahepealsetel aastatel justnagu talveunes,” nentis Isamaa Läänemaa piirkonna ja nüüd ka Lääne-Nigula osakonna juhatusse kuuluv Marika Prik.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
31 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
seda
3 kuud tagasi

nimetatakse ka teatud inimeste toiduahelaks

Tasku filosoof
3 kuud tagasi

Isamaa.
Väga huvitav nimi erakonnal, mis teeb omale venekeelset reklaami 😁😁😁
Nojah, olemegi ju tänu poliitikutele pigem osa suurest Venemaast, kui iseseisev ja eestlaste tuleviku eest seisev riik 😥

katuse
3 kuud tagasi

pakkujad, lõhnab halvasti ja kriminaalselt

Ahtu
3 kuud tagasi
Reply to  katuse

Ma ikke ise tahtsin olla peamine .

Nu jah
3 kuud tagasi

Ei ole siin miskit Isamaad. Endised Respublikaanid on väärt nime kaaperdanud. Haugi ajud tuletagem meelde Reinsalu eelmist tulemist, plats puhtaks jne mis sellest välja tuli? Utaha, Estonian Air, Auvere romula ja omadele soojad kohad kontrollikotta. Isamaast polnud sooja ega külma.

Pamp
3 kuud tagasi
Reply to  Nu jah

….teame ja on meeles ….see ammu meil töölaual …..ja jääb pikalt sinna .

Ahto
3 kuud tagasi

See vastab igati läänelikele väärtustele ju. Olen nagu kesik,aga identifitseerin end isamaalasena.Ajutiselt.

Vaatleja
3 kuud tagasi

Kes mäletab ,mitu mandaati riigikokku Läänemaalt Isamaa ridades viimastel kahel riigikogu valimistel saadi ? Või mitu nimekirja Isamaa erakond välja on pannud viimastel kolmedel KOV valimistel Läänemaa eri piirkondades? Need paduhingelised nn vanad Isamaalased pole mitte midagi teinud viimasel kümnel aastal et saaks ühe valimisninekirjagi kokku pandud, vaid osad Isamaalased südamerahus jooksid rahulikult teiste valimisliitudesse või erakondade nimekirjades kandideerima … mõnest on isegi täna saanud kohalikude volikogude liikmed kogemata 🙂 Läänemaa Isamaa piirkond on olnud täitsa varjusurmas viimased 10 aastat ja vb isegi rohkemgi . Ehk nüüd ongi see uus tulemine ,kui vanad saurused sellele tulemisele kaikaid kodaratesse loopima ei… Loe rohkem »

mõttetu
3 kuud tagasi
Reply to  Vaatleja

on laipa ellu äratada, ka kirik üritab seda muinasjuttu lihtsameelsetele ligi paar tuhat aastat pähe määrida, aga tõde on ilmne

Pook
3 kuud tagasi
Reply to  mõttetu

Ja neid idikaid jagub kusjuures , meil siis ka suur lähenemine nendele .

Limukad
3 kuud tagasi

Isamaa ei ole mitte midagi ehitanud, kui, siis ainult oma esinägudele mugavus- elu maksumaksja raha peal. Nad on olnud võimul sama kaua kui rehvimaffia, seega vastutavad samaväärselt nt selle eest, et Eesti on muutunud kakskeelseks riigiks ja haridus on suures kriisis jne.

Imelik
3 kuud tagasi

“Erakond (partei) on Eesti kodanike vabatahtlik poliitiline ühendus, mille eesmärgiks on oma liikmete ja toetajaskonna poliitiliste huvide väljendamine ning riigivõimu ja kohaliku omavalitsuse teostamine”. Kui keegi hakkab jahuma midagi maailmavaatest, siis võtke teadmiseks, et tegemist on filosoofilise idealismiga, millel on reaalsusega vähe pistmist. Tõenäoliselt püüab ta sellega tähelepanu juhtida kõrvale oma tegudelt, teinekord ka sõnadelt.

Memm Moskooviast
3 kuud tagasi
Reply to  Imelik

Mul puudub isamaaga igasugune seos.

Nii on
3 kuud tagasi

Selge on see ,et neid reetjaid kes läksid keskist isamaasse ei ole võimalik valida ja teate miks lugupeetud? Sest te räägite üksteisest nii palju taga et pole võimlaik teid usaldada eriti kui vaatan osasid Haapsalu juhatusse kuuluvaid isikuid.

Imelik
3 kuud tagasi
Reply to  Nii on

Et Kõlvart ja Toom on nüüd KE moraalietalonid?

Kodanik
3 kuud tagasi

Karilaiu ja co üleöö muutumine keskerakondlastest isamaalasteks, muutis minu jaoks Isamaa partei valimiskõlbmatuks