Saaremaal oli Eesti kõige külmem öö

BNS

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 4
Rohkem kui kümme kraadi külma oli veel Hiiumaal Kassaris, kus termomeeter näitas 13,1 kraadi. Foto: Urmas Lauri

Keskkonnagentuuri ilmavaatlusandmete järgi osutus Eestis esmaspäeva öö kõige külmemaks Saaremaal.

Esmaspäeva öösel mõõdeti Saaremaal Laimjalas 16,1 kraadi ja Uuve-Lõvel 15,1 kraadi külma. Rohkem kui kümme kraadi külma oli veel Hiiumaal Kassaris, kus termomeeter näitas 13,1, ja Lugusel, kus mõõdeti 12 kraadi külma. Kuressaares oli 11,8 kraadi külma. Lääne-Nigulas mõõdeti pühapäeva õhtul kl 22 13,5 külmakraadi, esmaspäeva hommikul kella seitsmeks oli tunduvalt soojem, termomeeter näitas -6,8 kraadi.

Harjumaal Hüürus näitas termomeeter 10,3 ja Saaremaal Roomassaares ning Harjumaal Keilas 10,2 kraadi külma.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments