Mägari külas põles kortermaja kelder lahtise leegiga (täiendatud 6.11 kell 11:01)

Lääne Elu

info@le.ee

Laupäeval kell 21.59 sai päästeamet teate põlengust Mägari külas. Põles kahekordse kortermaja lukustatud keldriboks, kus hoiti küttematerjali.

Päästjate saabumise ajaks oli trepikoda suitsu täis ning leegid ulatusid keldriaknast välja. Enamus elanikke oli majast iseseisvalt väljunud, ühe elaniku tõid päästjad majast välja päästekapuutsi kasutades. Kõrval trepikotta suits levinud ei olnud. Kiirabi kontrollis kahe inimese tervise kohapeal üle.

Suitsusukeldusvarustuses päästjad kustutasid tulekolde. Peale lõplikku tulekolde likvideerimist ventileerisid päästjad hoone ülerõhuventilaatoriga ning inimesed lubati korteritesse tagasi.

Kui tuli oli kustutatud ja maja tuulutatud lubati inimesed korteritesse tagasi.

„Tulekahju tekkepõhjust uuritakse, sest teadaolevalt oli keldriboks lukus,” ütles Lääne päästekeskuse valvepressiesindaja Jaanus Ots.

Päästjate tööd takistasid oluliselt evakuatsiooniteedele kogunenud asjad, mistõttu palub päästeamet hoida nii trepikojad, kui keldrite ligipääsud esemete vabad, sest tulekahju korral on iga sekund eluliselt tähtis. Päästjate jaoks lõppes sündmus kell 23.54.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments