Võrkpallurid alustasid siseturniiriga

Turniiri esikolmik. Foto: erakogu
Turniiri esikolmik. Foto: erakogu

20. oktoobril sai alguse 6-etapiline  sisehooaja segavolle turniir, mis annab võimaluse talvisel hooajal kõikidel võrkpalli harrastajatel tulla kokku ja võistelda.

Esimesel etapil osales 42 võrkpallisõpra, kes jagati kümneks neljaliikmeliseks võistkonnaks. Võistkonnad olid jagatud kaheks alagrupiks, kus mängiti omavahel läbi üks geim 21 punktini ning seejärel poolfinaalid ja finaal.

Turniiri esimese etapi võitis võistkond, kus mängisid Marcus Jundas, Viljar Männamaa, Helena Hallik ja Mattias Kaus. Teiseks jäid Meelis Nukki, Damur Lonks, Heliko Nukki ja Rain Rouhiainen. Kolmanda koha saavutasid Margus Krips, Peeter Simson, Mari Alvela ja Kristjan-Sander Peterson.

Esimese etapi auhinnad pani võitjatele välja Rannarootsi lihatööstus. Järgmine etapp 24. novembril algusega kell 18 Wiedemanni spordihoones. Turniiri korraldab Ridala spordiklubi.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments