SA Kadunud ootab teateid Mduduzist metsa jäänud esemetest

Andra Kirna

andra@le.ee

Mduduziga kaasas olnud asjad.

Lääneranna vallas mai alguses kaduma jäänud 64aastasest Mduduzist võib olla metsa maha jäänud isiklikke esemeid. Kevadel korraldatud ulatuslike otsingutega meest ei leitud.

„Nüüd on marja- ja seeneaeg, inimesi liigub metsades rohkem,” ütles Veronica Leibur sihtasutusest Kadunud, mis tegeleb kadunud inimeste otsimisega. Leibur soovib Lääneranna vallas metsas liikuvatele inimestele südamele panna, et võimalike Mduduzil kaasas olnud esemete leidmisest tuleks teada anda SA-le Kadunud.

8. mail Lääneranna vallas, Nurmsi külas asuvast kodust lahkudes oli Mduduzil seljas tume tuulejope ja must T-särk, jalas sinist ja musta värvi tööpüksid ja töösaapad. Tal olid musta raamiga päikeseprillid ning Huawei telefon ja rahakott.

Kuna mees läks otsima plehku pannud koera, oli tal kaasas koerarihm roosa- ja mustakirjude traksidega. Mduduzi kandis kaelas ümmarguste lülidega ja ristripatsiga kaelaketti ja käes laiemat mustriga sõrmust.

Pere koer, keda mees otsima läks, leiti üsna ruttu, mees ise on aga siiani kadunud.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
T(r)immer
11 kuud tagasi

See vend pani otsejoones Saksamaa poole ajama ja siit teda otsida on mõttetu. Neid kes nii algul kadunuks peeti on leitud mitmel pool euroopas. Enamus sinna liigubki, ikkagi paremad sotsiaaltoetused. Tööle hakkavad nendest vähesed, pensionieelikud seda enam.