Endine Lääne-Nigula vallavanem Aivar Riisalu on Mustamäe linnaosa vanema kandidaat

BNS

Aivar Riisalu. Foto: Urmas Lauri

Aprillis Lääne-Nigula vallavanema ameti maha pannud Aivar Riisalu kinnitas Keskerakonna Tallinna nõukogu Mustamäe linnaosa vanema kandidaadiks.

Keskerakonna Tallinna nõukogu esimees, Tallinna linnapea Mihhail Kõlvart sõnas, et Aivar Riisalul on tugev taustteadmine linnasüsteemist ja tema kogemused nii parlamendiliikmena, omavalitsusjuhina, abilinnapeana, linnaosa vanemana kui ka linnavolikogu liikmena võimaldavad kohanemisajata kohe tööle asuda.

„Mustamäe on muutunud ja areneb iga aastaga ning elanikel on kindlasti suured ootused ka uuele linnaosa vanemale. Aivar Riisalu on hea suhtleja, innovatiivse mõtlemise ning tegutsemisega, mistõttu usun, et linnaosa elanikud võtavad uue vanema hästi omaks,” leidis Kõlvart.

Linnaosa vanema kandidaadiks nimetatud Aivar Riisalu sõnas, et pakkumine juhtida Mustamäe linnaosa tuli ootamatult, kuid väljakutseks on ta valmis. „Vahel ongi mõistlik pöörduda võimalusel tagasi sinna, kust kõik sai alguse – minu poliitilise karjääri lävepakuks oli Mustamäe linnaosa vanema amet ning nüüd, aastaid hiljem, saan elukogenud pilguga vaadata otsa muutustele ja tulevikule. Mustamäe on ju sama vana kui mina ja võin kinnitada, et elu alles algab!” rõhutas Riisalu.

Tallinna nõukogu kinnitas Riisalu kandidaadiks ühehäälselt. Tallinna linnaosa vanema kandidaadi peab kinnitama Tallinna linnavalitsus. Eelmine Mustamäe linnaosa vanem Lauri Laats suundus pärast märtsikuus toimunud parlamendivalimisi riigikogusse.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
9 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
siis
9 kuud tagasi

on mustamäele tuulikuid oodata

ABc
9 kuud tagasi

Tehke elus niipalju, kui Aivar: vaadake kus teisel naisi ja partei- ning riigiameteid olnud!

Ohjah
9 kuud tagasi

:))))))

Nimi vabatahtlik
9 kuud tagasi

Oligi juba uudis et tuginedes eelnevatele kogemustele saab kohe tööle hakata. Järelikult ei ole enam kandidaat! LE, kirjutage uudist!

mees maalt
9 kuud tagasi

Hea juhtida, kui nõunikke ja muid jüngreid ümber.

kribu
9 kuud tagasi

Kloun on taas püünel.

kesik
9 kuud tagasi

Põline mugavusdirektor.

Abc
9 kuud tagasi
Reply to  kesik

Tehke elus nii palju,kui Aivar,siis irisege!

Riisalu on ehtne kesik
9 kuud tagasi
Reply to  Abc

Irised ju sina!