Kaks aastat Oru osavalda juhtinud Paaliste esitas tagasiastumispalve

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kadi Paaliste on Oru osavalda juhtinud kaks aastat. Foto: Urmas Lauri

Kaks aastat Oru osavalda juhtinud Kadi Paaliste asub tööle Haapsalu kolledžis ettevõtluskoostöö spetsialistina.

Kadi Paalistel on viimane tööpäev osavallavanemana 15. veebruaril.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kohalik
2 kuud tagasi

Kui valimisliit oleks olnud võimeline ja oleks olnud olemas tahe ,seda Suurt Lääne-Nigula valda hästi ja targalt juhtida, siis poleks tohtinud andagi 7 aastat tagasi võimalust neid ” Osavaldasi ” tekkida. Täna on kaks kuningriiki Kullamaa ja Noarootsi, kus on valitsuskulud hullumeelsed ühe elaniku kohta osavalla territooriumil. Martna on seal natukene allpool. Siis tükk tühja maad, ja siis tulevad need piirkonnad, kus mängitakse neid kummalisi moodustisi, nagu “Osavallad” . Vallavalituses sees on veel omakorda kaks kampa, ühed kes käsivad,ja dikteerivad, teised on vait ja noogutavad ainult kaasa…
Eks nüüd esimene VV liige väsis ära sellest tsirkusest seal ja andis alla…

Gregor
2 kuud tagasi

HUvitav küll kuidas see välja näeb – ennem vallavalitsusse minekut viib Loorents läbi volikogus Aivo Hirmo umbusaldamise (mis tõenäoliselt läbi kukub) ja siis läheb vallavalitsusse ning istub Aivo Hirmoga ühe laua taha :). Kas Loorents peab enne vallavalitsusse minekut keskerakonnast välja astuma? Ta ju praegu opositsiooniparteis.

Haapsalu elanik
2 kuud tagasi

Väga hea,üks koht vähem,raha kulub vähem,kasu niikuinii pole