Aivar Riisalu saigi Mustamäe linnaosa vanemaks

BNS

Veidi üle aasta Lääne-Nigula valda juhtinud Aivar Riisalust saab nüüd Mustamäe linnaosa vanem. Foto Urmas Lauri

Tallinna linnavalitsus nimetas Aivar Riisalu alates 3. juulist Mustamäe linnaosa vanema ametikohale praeguse linnavalitsuse volituste ajaks.

Linnapea Mihhail Kõlvarti sõnul toetavad Aivar Riisalul pikaaegsed kogemused ja põhjalikud teadmised nii riigi- kui ka kohaliku omavalitsuse tasandilt kohest tööleasumist Mustamäel.

„Olen veendunud, et tema panusega jätkub linnaosa areng ja mis toetab ka terve Tallinna pikaaegset visiooni – kujuneda loodussõralikuks, loovaks ja inimkeskseks linnaks,” märkis Kõlvart.

Mustamäe linnaosakogu arutas 29. juunil Tallinna linnapea ettepanekut nimetada Aivar Riisalu Mustamäe linnaosa vanema ametikohale ning linnaosakogu toetas Aivar Riisalu kandidatuuri linnaosa vanema ametikohale.

Aivar Riisalu oli detsembrist 2021 kuni tänavu aprillini Lääne-Nigula vallavanem. Aastatel 2017–2021 oli ta Tallinna abilinnapea ettevõtluse ja innovatsiooni valdkonnas, aastatel 2007–2015 kuulus ta riigikogu XI ja XII koosseisu ja oli 2004. aastal lühikest aega Mustamäe linnaosa vanem. Tal on ligi kolmekümneaastane ettevõtluskogemus erinevates äriühingutes.

Aivar Riisalu omandas 1984. aastal Tallinna Polütehnilises Instituudis ökonomisti kvalifikatsiooni.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
16 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
täna
9 kuud tagasi

siin, homme seal , nii nagu iga kord

Vana uudis
9 kuud tagasi

Raadiost kõlas sama tekst juba nädal tagasi. Tundub et LE oma uudiseid treides raadiot ei kuula. Seega polegi enam mingi uudis!

Sers
9 kuud tagasi
Reply to  Vana uudis

kõik vbl ei kuula seda sinu raadiokanalit. Pole mõelnud?

riisalo
9 kuud tagasi

ehk táidab ka oma lubaduse, teeb Mustamáe pigivabaks

vihakõne
9 kuud tagasi
Reply to  riisalo

varsti sa enam ei klähvi niimoodi tumedanahaliste inimeste ega ka mitte LGBT kogukonna suhtes!

Sers
9 kuud tagasi
Reply to  vihakõne

jah nende olematute kogukondade varjus saab teha igast seduseid ja manitseda neid, kes sellele ei allu. Lääne skeem, nüüd ka meil lõpuks. Viimanegi müür kadunud, mis seals ikka, kuidas see eestlaste moto oligi?…. KANNATAME ÄRA!?

Hõissa
9 kuud tagasi

:)))))) Eesti mees on tantsulõvi, kord valssi siin ja polkat seal…aga mis kohalikest inimestest saab…. ahh mis vahet seal on siin ilma peal.

kesik läbi-ja-lõhki
9 kuud tagasi

See on nüüd küll suur üllatus!

ABC
9 kuud tagasi

Oli parim juht olnuist,nüüd suht tuhm kuju.

onupoja
9 kuud tagasi

poliitika toimib nagu nõuka ajal, ei saanud turu direna hakkama , saadeti sauna direks jne . lõpmatult

jah
9 kuud tagasi
Reply to  onupoja

nojah, aga keda sa siis võtad meeskonda, tänavalt treiali paned direktoriks? Kogemusi peab ju ka olema või milles see teie teksti mõte oli? Muidugi kirutakse alati ülemusi, sest endal eluke vilets ja ei tehta sinu mõttelaadi moodi kõike, see on nii olnud ja saab ka edaspidi olema, aga selliseid lindilõikajaid peab ka ju olema ja kes allkirja annavad, et rahad liiguksid. On nii?

Külamees
9 kuud tagasi
Reply to  jah

Kust sa vaba treialit leiad. Nn haldamise spetsialiste leiab veel, sageli isegi mitu tahtjat ühele kohale. võibolla see ongi nüüdse aja needus, et keegi ei õpigi enne midagi kasulikku tegema, kohe minnakse juhtima, nii see eluvõõras elukorraldus muudkui levib.

jah
9 kuud tagasi
Reply to  Külamees

Loll, see oli niiöelda näide, et treialit ei saa ju kohe ametit muutma panna, hoopis erinev teema mustamäe linnaosa vanem või kohalik treial puidutööstuses. Saad aru inimene? Treiali ametikoha vatu pole midagi, sama oleks võinud kirjutada kas müürsepp või kassapidaja. Puupeale mõte kohale ei jõuagi, kohe vastu klähvima. Ma proovisin niigi selge näite tuua. Aga see selleks. Töömees on loomulikult au sees, lihtsalt mõnest ei saagi töömeest ja siis ringlebki seal teemas kuhu võetakse.

jah
9 kuud tagasi
Reply to  jah

müürsep’ , vastu’

Kullamaalt
9 kuud tagasi

Kas keegi kahtles selles?

ega kahtle
9 kuud tagasi
Reply to  Kullamaalt

eks seetõttu ju vallavanemana lõpetaski, et pealinna tuled terendasid. Asju lepitakse aegsasti kokku.