Katarine Rosalie: epistel homoteerullist ja homovõrdsusseaduse täiendusseadustest

Katarine Rosalie. Illustratsioon: Karel Rahu

Katarine Rosalie. Illustratsioon: Karel Rahu

Mu armas rahvas! Nüüd ongi toime pandud see kaua ja kavalasti sepitsetud kuritegu eesti rahva vastu ning teerullina läbi surutud homoabielude seadus, hoolimata meie meeste vastuvõitlemisest ja headest püüdlustest. Nüüd see siis tulebki kõik, mille eest olen hoiatanud nii mina kui ka teised targad – tuleb hädaaeg, ulgumise ja pisarate ja hammaste krigistamise aeg.

Jah, uuest aastast hakkabki kehtima seadus, mis kohustab meid kõiki paari heitma oma soo esindajaga: mehi meestega, naisi naistega. Praeguste abielupaaride kurtmised pole mitte tühjad, sest eks kuulutab see seadus nende heteroseksuaalsed abielud nüüd tühiseks ja nad peavad sõlmima uued, uue seaduse järgi sobilikud homoseksuaalsed abielud. Mõelge ise – purunevad kõik senised pikaajalised ja pühad liidud, teineteisest peavad lahti ütlema isegi vanakesed, kellel kuldpulmapäev uksele koputamas! Ei ole see lihtne, kui nõnda tühistatakse kogu su eelnev elu ja elukorraldus, kui sunnitakse lahku elupõlisest kaasast!

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Külamees
10 kuud tagasi

Mis mõte on sooneutraalsel abielul, sest sugu ju vaid tühine sotsiaalne konstruksioon. Siis see ju tühi töö ja vaimu närimine. Aga kui vaadelda neid põhjasmaade suuri jalajälgi, kuhu me nüüd astume, siis on ju tegemist välja surevate rahvastega (sündivus umbes 1,5 ja põlisrahval vast 1, täpsemalt ei tea, sest statistika vaikib sellest). A.Vallik siin laulab sedasama laulu, mis jäigi ainsaks argumendiks koalitsioonil, et kelleltki ei võeta midagi ära. Kui mõnel rahval oma kestmisest savi(ajud juba liiga pestud, rahvad kellel puudub välja suremise eest hoiatavad geenid vms), siis meil veel inimesi, kellele see korda läheb. Jah võibolla see ei kuku alati… Loe rohkem »

Arenenud Eesti
10 kuud tagasi

Katarine ja Rosalie saavad lõpuks ometi abielluda ja lapsi müüma hakata, suured tänud selle eest Kaja Kallase valitsusele!

novot nii,
10 kuud tagasi

igal asjal on algus ja lõpp. Ma juba ammugi olen tahtnud oma vana ja läbiuuritud kaaslase välja vahetada. Põhjus olemas ja lahutus peaks olema tasuta, seadusega kooskõlasse viimisega. Aga mis mamonast saab mis kokku korjatud…

Aga
10 kuud tagasi

Rahune maha ja ela oma elu

just
10 kuud tagasi

nii saabki see olema, tuletage meelde kommunistide proletariaadi diktatuuri, kes pole meiega on vaenlane ja kuulub hävitamisele