Galerii: Paliveres peeti jaanituld Vennaskonnaga

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 61

Malle-Liisa Raigla fotod

Laupäeva õhtul peeti jaanituld Paliveres Kuliste aasal, kus päästjad süütasid suure lõkke ja niisutasid lõkke ümbrust.

Palivere jaanitulel esines ansambel Vennaskond.

Enne tule süütamist toimusid erinevad võistlusmängud, lastele oli batuut ja said teha näomaalinguid.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
11 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kasvuhoone
10 kuud tagasi

Sõnajalgade pidu on Jehhoova Kuningriigi saalis..sääl Metsa ja Nurme nurga pääl..suht Teele kohviku vastas…sääl tehakse tehakse ka pidu lollakatele

Peoline
10 kuud tagasi

Jaanipeol võiks olla jah väheke teine ansambel. Ei tõmmanud rahvast käima kahjuks.

Nautisin Vennaskonda täiega!
10 kuud tagasi
Reply to  Peoline

Tean, et sellist ansamblit, mis kõigile meeldib, pole! Äkki järgmisel jaanipäeval leiad ka endale sobiva ansambli kuskilt 😉

Raul
10 kuud tagasi

Vägev jaanituli oli Paliveres!

Khm..
10 kuud tagasi

Kahtlemata tore, et jaanipidu Paliveres üldse toimus, aga..Vennaskond ei ole küll mingi jaanipeo ansambel! Ja kõikidele tublidele peokorraldajaile veel üks sõnum- peoplatsidel võiks olla rohkem pinke- see ei tohiks nüüd nii ülejõukäiv palve olla.

Kohalik
10 kuud tagasi
Reply to  Khm..

Väga hästi organiseeritud jaanituli! Suured tänud, jõudu ja jaksu korraldajatele ka edaspidiseks! Kritiseerijale – suvisel ajal võib ju muru peal ka istuda nagu paljud seda tegid.

Kasvuhoone
10 kuud tagasi
Reply to  Khm..

Khm…oleks vist soovinud Sõnajalgu…?

Misasi
10 kuud tagasi
Reply to  Khm..

Kuidas ei ole jaanipeo ansambel? Nii rumal tekst. Neil on isegi oma versioon olemas jaanilaulust. Ja pealegi, Vennaskond on orkester mitte ansabel, neil on olemas igale maitsele midagi, viiul, kitarr, trummid ja isegi lõõtsapill ja kõik korraga laval.

Khm..
10 kuud tagasi
Reply to  Misasi

Vikipeedia ütleb, et Vennaskond ikka ansambel, aga ju olete Teie targem! Miks võtate kedagi rumalaks nimetada, kes arvab teisiti- mina arvan jätkuvalt, et Vennaskond ei ole jaanipeo ansambel vaatamata sellele, et repertuaaris oma versioon jaanilaulust. Eks me kõik võime joriseda seda “jaanipäevaks kõrgeks kasvand rohi..”, kas igale kõrvale ka kena kuulata, see on juba iseasi. Minu kommentaarid ei ole mõeldud kritiseerimiseks, vaid avaldan lihtsalt arvamust. Peo korraldajate ees muidugi- müts maha!

Kasvuhoone
10 kuud tagasi
Reply to  Khm..

Khm….sa mine arene väheke kusagil nurga taga…

Nautisin Vennaskonda täiega!
10 kuud tagasi
Reply to  Khm..

Seal oli nii palju inimesi, et pingid oleksid ees olnud. Oma kokkupandava tooli võis aga igaüks ise kaasa võtta nagu nii mõnigi tegi.