Spithamis pääsesid veised hulkuma

Andra Kirna

andra@le.ee

Hulkuvad veised. Foto: erakogu

Hulkuvad veised. Foto: erakogu

Nädalavahetusel Spithamis vabalt uitama pääsenud veiseid püüdis omanik veel esmaspäevalgi.

Spithami suveelanik Sofja Pevzner kohtus loomadega esimest korda pühapäeva hommikul. Tema teada oli neid külas nähtud juba varem. „Meil nende külaskäigust mingit kahju ei sündinud, sest aiavilja maas ei ole,“ ütles Pevzner.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
nimi on olemas
10 kuud tagasi

Hakkab pihta! Mingi suveelanik tõstab kisa, kutsub võhiklusest Kristi Metsa loomakaitsjad välja.
Mitte et ma õigustaks olukorda aga praegusel putukate rohkel ajal ja palavaga võibki juhtuda et loomad murravad aiast välja, eriti kui neile tundub et teisel pool aeda on rohi rohelisem. Kohe pole vaja hakata omanikke materdama. Need suveelanikud võiks enne ise proovida, kuidas loomapidamine tegelikult käib, ei oli lust ja lillepidu nagu eemalt vaadates pasitab et liha kasvabki ise karjamaal.

Mina
10 kuud tagasi
Reply to  nimi on olemas

Nende loomade omanik siiski on saamatu ja suhteliselt ükskõikne oma loomade suhtes. Nõval on neil samuti mitu punti jooksus lauda lähedal. Asukohad talle ette öeldud ja ta pole suutnud üle nädala neid üles leida.

Pole nime
10 kuud tagasi
Reply to  nimi on olemas

Eks vaatame mis laulu sa siis laulad kui need armsad vissid sinu aia segi pööravad