Jalukses põles öösel laut

Lääne Elu

info@le.ee

23. mail kell 11.09 sõitsid päästjad Lääne-Nigula valda Taebla alevikku Kuuse tänavale, kus hooldustöötaja ei pääsenud oma kliendi juurde, kes oli toas kukkunud. Päästjad sisenesid korterisse akna kaudu ning avasid ukse. Kannatanu, kes lebas põrandala, aidati kiirabiautosse.

24. mail kell 5.14 helistati häirekeskusesse, et Lääne-Nigula vallas Jalukse külas põleb karjalaut. Päästjad tuvastasid, et hoones süttinud oli praht ning tuli oli levinud juba katusele. Tulekahju kustutati kella 6.28ks. Põles umbes 5 ruutmeetrit prügi ja 10 ruutmeetrit katusepinda. Tulekahju tekkepõhjus ei ole praegu teada. Põlengut käisid kustutamas Haapsalu, Nõva, Risti kutselised ja Palivere vabatahtlikud päästjad.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
,mingi
3 kuud tagasi

põletamise võistlus käib või