Päästjad kutsuti Kullamaale tee ääres nähtud leeki kustutama

Lääne Elu

info@le.ee

1. mail kell 20.02 kutsuti päästjad Lääne-Nigula valda Kullamaa külla, kus teataja nägi leeki tee ääres. Päästjad leidsid eest suure lõkke, kuid see oli nende saabumise ajaks juba enam-vähem kustunud. Kuna lõkkemeister lubas põlevmaterjali enam mitte juurde panna ning õues sadas ka vihma, siis päästjad lõkkeaset kustutama ei hakanud. Siiski korrati üle ohutu tuletegemise reeglid ning nõustati inimest.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Nimi (kohustuslik)
10 kuud tagasi

Ega need püromaanid siis aru saa et nende tegevus ohtlik võib teistele inimestele näida (ja tegelikult ongi ju!) Tehakse tiheasustusega alal ka majade vahel lõket, ise ollakse alkoholijoobes, põletatakse kõike, mis pihku hakkab ja hetkel ülearune on. Ümberkaudsed inimesed peavad vaid tossuhaisu taluma, ja nii ikka pidevalt!

Ahven
10 kuud tagasi

Ah , mis sa patrad jälle siin .

Jaan.K
10 kuud tagasi

On siis tõesti nii raske päästeametisse teatada, et teen lõket, mis võib päris suur paista. Jääks väljasõit vähemalt ära.

mis mõttes?
10 kuud tagasi
Reply to  Jaan.K

et tulebki koguaeg vaikides plastitossu sisse hingata?