Vald otsib Österby sadama pidajat

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Österby sadam. Foto: Andra Kirna

Lääne-Nigula vallavalitsus kuulutas välja enampakkumise Österby sadamahoone rendile andmiseks ja Österby sadamale kasutaja leidmiseks.

Noarootsi osavallavanema Aivo Hirmo sõnul otsitakse ühe hankega nii sadamahoone rentnikku kui ka sadama majandajat. „Otsime seda sünergiat, mis võiks valla jaoks tekkida sadamahoone ja sadama haldamisel ja kasutamisel tervikuna,” selgitas Hirmo.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
vajaminevatus
1 aasta tagasi

tekkib, kui betoon vette valada tundmatus kohas

Elanik
1 aasta tagasi

Tegusaid inimesi on vaja selliseid projekte vedama. Samas on ka asukoht ja ligipääs selline, et ega keegi väga sinna minna ei taha. Vald peaks ka natukene rohkem vastu tulema ja soodustama sellise ettevõtmise pidamist. Samuti panustama veetakso toimimisse. Eriti tore on muidugi see, et vald korjab õngitsejate parkimise eest tasu endale, aga renti kohustab korjama sadama rentnikku. Kalamehed tulevad ja lagastavad ja rentnik koristab. Vald aga raha korjab kõik endale. Sellistest väikestest asjadest juba hakkabki peale see. Igasuguste asjadega ollakse nii kitsid, aga ei mõisteta tulemust. Kui vald näitaks vastutulelikkust ja panustaks ise rohkem sellise asja pidamisse, saaks laheda asja… Loe rohkem »

rohkem
1 aasta tagasi
Reply to  Elanik

sädeinimesi

kogukonna
1 aasta tagasi
Reply to  rohkem

koondajaid

kodukoha
1 aasta tagasi
Reply to  kogukonna

patrioote

Pauliine
1 aasta tagasi

Võiks ikka mõni teine olla. Selline kes asja tõsiselt ette võtab ja korraliku asja kohast teeks.

teeks
1 aasta tagasi
Reply to  Pauliine

käsikäes, asi käes, käsi asjas, asi asjas

Viidikas
1 aasta tagasi

Ma kardan,et see võib olla noot…