Juhtkiri: esimehe vahetus?

Lääne Elu

info@le.ee

Riigikogu valimistel oodatust palju kehvema tulemuse teinud Keskerakond on kutsumas kokku erakorralist kongressi. Tuleb ju partei valimistulemusele silma vaadata ja otsustada, kas esimees Jüri Ratas võtab lati alt läbijooksmise eest vastutuse või mitte. Eile hommikul teataski Tallinna linnapea ja Keskerakonna aseesimees Mihhail Kõlvart saates „Vikerhommik“, et kandideerib partei esimeheks. Teise Keskerakonna aseesimehe Jaanus Karilaiu sõnul seab suure tõenäosusega oma kandidatuuri taas üles ka Ratas.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Russki Mir tuleb aina lähemale
1 aasta tagasi

Põliseestlane Kõlvart saab Eesti esimese suurema vene partei esimeheks. Ratas on kadunud poliitiline laip.

peter
1 aasta tagasi

ajakirjanike lembelaul … nemad tahavad Ratast taguda ja peaasi , et saaks laipu. Kesikud muidugi on teinud ise kõik selleks, et laibastuda ( eesti valija on neilt lahkunud) … ja ehk ka nüüd viimses hädas tuleb pollar-kapo – siseriik appi ning leiab kõlvarti jaoks kompromiteerivat materjali.

krõmpsluu
1 aasta tagasi

Pukki tuleks panna määratlemata soost mitte-eestlane,soovitavalt üksikvanem ja blond,siis jäädakse EL-is ka rahule.