Haeska süütaja on vahi all

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Politsei. Foto: Arvo Tarmula

Politsei. Foto: Arvo Tarmula

Politsei tabas 19. veebruaril Haeskas talvel tühjalt seisva elumaja põlema pannud mehe. Süütaja on kohtu loaga kaheks kuuks vahi alla võetud.

19. veebruari pärastlõunal põles Haeska külas lahtise leegiga elumaja, kus talvel tavaliselt ei elata. Päästjate saabudes olid leegid maja ustest ja akendest väljas ning osa katusest sisse kukkunud. Hoone häviski tules. Nii päästjad kui ka politsei kahtlustasid kohe süütamist, sest muudmoodi maja põlema minna poleks saanud.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
10 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Uued tuuled politseis
1 aasta tagasi

Huvitav, et politsei ta ellu jättis….Haeska ikkagi!

Huvitav
1 aasta tagasi

Juu ei rünnanud siis politseitöötajaid. Sellisel juhul ju ei ole probleeme. Ametnike korraldusele peab alluma, see peaks nagu selge olema. Nii meie ühiskond kestabki, seda me oleme ise valinud. Kui politseiametniku töökohustuste täitmisel midagi ei meeldi, saab alati kaevata kohtusse, kui näete seaduserikkumist või teiemeelst valet käitumist.

Noor
1 aasta tagasi

Jälle mõni kosilane lõuna poolt?

Andres
1 aasta tagasi

Nimi ehk polegi nii tähtis, ning väljakule puuri panemine. Kuid sooviks et ajakirjandus kajastaks ka hiljem selle juhtumi lõppu ( mis ajendil, kas oli süüdimatu). Äkki tahtis lihtsalt sooja saada.

Huvitav lähenemine
1 aasta tagasi
Reply to  Andres

Ma sul pole nii tähtis teen! Mina küll ei taha, et mingi tegelane tuleb süütab mul maja põlema lihtsalt, et sooja saada nagu kirjutate. Isik on teada, siis märgavad inimesed kohe, kui on liikumas kuskil ja on valvsamad. Oma vara tuleb kaitsta, milleks muidu vaeva näha ja üles ehitada midagi!

...
1 aasta tagasi

Nimi?

Teadmiseks
1 aasta tagasi
Reply to  ...

Nipitiri

Misasja
1 aasta tagasi
Reply to  Teadmiseks

Mida siin tiritada on? Pättide ja kaabakate isikud tuleb avalikuks teha. Pole mingi tiritamine naljakas üldse siin. Vanasti olid pildid isegi üleval, et meie poe vargad, veel kauem aega tagasi pandi paha inimene, kes linnarahvale sitta keeras üldsegi häbiposti seisma. Nüüd on sitakeerjad aga kõik au sees, isegi siin mõni viskab nalja nipitiri. Kas teie olete rumal?

AVS
1 aasta tagasi
Reply to  Misasja

Kui ta just alaealine pole, siis kohtuotsusest saab lõpuks ikka teada.