Kommodoor Saska: vett ei ole vaja kaitsta, kaitsta tuleb rannikut

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Eesti mereväe kommodoor Jõri Saska. Foto Merevägi.

Selle aasta alguses kasvas ligi poole võrra suuremaks Eesti merevägi. Mereväe ülem kommodoor Jüri Saska ütles, et kõik see, millest veerandsada aastat räägiti, on nüüd ühe aastaga teoks saanud.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Huvitav küll
1 aasta tagasi

Miks see Saska pidevalt räägib sellest, kuidas PPA laevastiku liitmine mereväega oleks mingi veerandsada aastat pikk plaan olnud. Piirivalve oli 25 aastat tagasi kaitseväeline organisatsioon siseministeeriumi alluvuses. Kui selline plaan oligi, miks siis piirivalvurid kaitseväelaste hulgast välja arvati. Lisaks ei teadnud PPA meremehed liitumisest isegi aasta ette. See tuli nagu välk selgest taevast.

jutuks
1 aasta tagasi

hea küll, kus on me rannapatareid, klassikaliselt pandi sõja puhul soome laht lukku, muidugi sm. ivanov jättis vene allveelaevadele mutikäigud meie territoriaalvetes, hea , et pirital saab veel ujuma minna, ei pea vene piirivalvelt luba küsima

meremees-astronoom
1 aasta tagasi
Reply to  jutuks

Õhk ka ei ole vaja kaitsta – linnud või lennukid mis vahe on ?
Nad lendavad natuke, ja lendavad minema