Tennisistid võtsid mitu turniirivõitu

I liiga võitja Patrik Rainer Kaljula. Foto: erakogu
I liiga võitja Patrik Rainer Kaljula. Foto: erakogu

Tabasalus peetud Eesti Noorteliiga I paarismänguturniirilt tõi Gregor Trave koju turniirivõidu.

Koos Edward Mihkel Olliga võitsid nad veerandfinaalis Rasmus Pau/Alexander Vdovichevi 3-5 5-4(4) 10-3, poolfinaalis Kristjan Liiv/Robin Luike 5-4(5) 4-1 ja finaalis suhteliselt kindlalt Filipp Dolgorukov/Kazimir Herchyakaud 4-1 5-3.

Forus tennisekeskuses Eesti I liiga turniiril tegi vägeva etteaste Patrik Rainer Kaljula, võites turniiri, kaotades settigi ja kokku vaid 7 geimi. Kaljula võitis Anton Nikitini 6-1 6-0, Matis Vunki 6-0 6-1. Poolfinaali tulemuseks Erki Tuiki vastu jäi 6-1 6-1 ning finaalis pani Kaljula oma paremuse Mihhail Marenkovi vastu maksma tulemusega 6-2 6-1. Turniiril mängisid ka Joonas Tomingas ja Ott Raidla. Mõlemad piirdusid seekord ühe mänguga. Joonas kaotas Marenkovile 1-6 1-6, Ott Tarmo Toomelale tasavägises mängus 6-3 3-6 4-10.

Forus tennisekeskuses Eesti II liiga paarismänguturniiril mängis edukalt Küllo Kuhi. Koos Kuldar Läänega ei kaotanud nad ühtegi mängu ja tulid turniiri võitjateks! Alagrupis võitsid nad Pajos/Raudseppa 6-3 6-4 ja Aarelaid/Mikku 6-4 6-4. Poolfinaalis olid Kuhi/Lääne paremad Abakanov/Nahkorist 6-4 6-2. Finaal oli põnev ja tasavägine kust võitjatena väljusid Küllo ja Kuldar. Vastased Viktor Tjukavkin/Mattias Wallander alistati ning turniirivõit tulemusega 4-6 6-4 10-4.

Tondiraba tennisehallis noppis Patrik Rainer Kaljula järjekordse turniirivõidu. Eesti noorte GP P16 I turniiril võitis ta esmalt Aare Alveri 6-0 6-4, seejärel Oliver Pariku 6-0 6-2. Poolfinaal oli kõige tasavägisem kuid kaotusega pidi leppima tabelis esimesena asetatud Markus Valtson 5-7 3-6. Finaalis näitas Kaljula head mängu, andmata vastasele võimalust Võidunumbrid Hugo Narmonti üle 6-0 6-0. See oli Eesti noorte GP sarjas Patrikule neljas turniirivõit järjest. Järjest võidetud 15 mängu on tulemus, millist annab järele teha! Selle võiduga tõusis Patrik edetabelis 7 kohale. Samal turniiril mängisid veel ka Keven Ungert, Gregor Trave ja Egert Trave .Keven oli esimeses ringis võidukas alistades Andreas Kuuma 6-1 6-1. Seejärel kaotus teisena asetatud Kaspar Lustilt 1-6 4-6. Valuse kaotuse sai Gregor, kellel oli esimeses setis 3 settpalli kuid kaotas selle Edward Mihkel Ollile lõpuks 6-7(7). Teises setis mäng lagunes ja 0-6 oli tõsiasi. Egert sai algul kaotuse Kristo Vellerannalt 1-6 3-6 ja seejärel lohutuses Kristjan Ruudi Sepalt 8-9(0).

Võimsa turniiri tegi Reena Raudne-Klooster, jõudes Eesti III liigas Tallinkis tennisekeskuses finaali. Raudne-Kloosteroli 64 tabelis asetatud esimesena, esimeses ringis vaba. Seejärel võitis Roosi Arula 8-3, Kristina Liiki 8-2 ja veerandfinaalis Olga Elbre 8-2. Poolfinaal oli tasavägisem, võit tuli Enel Kõrva üle tulemusega 8-6. Ka finaal oli tasavägine viimase punktini. Finaalivastane Els Vosman oli kuni selleni saanud kergeid võite ja suutis ka Raudne-Klooster vastu olla parem otsustavate punktide mängimisel võites lõpuks 4-6 7-6(4) 12-10. Selle finaalikohaga tõusis Reena III liiga edetabelis III kohale. Turniiril mängis ka Evelin Tibbo, saades hea võidu Kerly Randlase üle 8-6 kuid kaotades seejärel samuti Els Vosmanile 1-8.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Mart
1 aasta tagasi

Need pildil on ju korvpallurid!

Georg
1 aasta tagasi

Artikkel ja pealkiri ei lähe kokku 🙂