Südamerännak algab südame moodustamisega

Möödunud aastal Haapsalus moodustatud süda. Foto: Hugo Õunaid
Möödunud aastal Haapsalus moodustatud süda. Foto: Hugo Õunaid

Pühapäeval ootab Haapsalu huvikeskus kõiki südamerännakule, mis algab teist aastat suure südame kujutise moodustamisega.

Suurt inimestest moodustunud südant tehakse pühapäeval tantsukooli JJ-Street eestvedamisel üle kogu Eesti. Kõige suurema osalejate arvuga asukoht pälvib suurima südame tiitli ja saab endale rändkarika. Tiitel kuulutatakse välja sõbrapäeval 14.veebruaril, kui jagatakse ka galeriid erinevate linnade kogunemistest.

Idee autor on tantsukooli JJ-Streeti asutaja Joel Juht, kelle eestvedamisel on aastaid suurt südamepilti tehtud tantsukooli kevadlaagris. Eelmisel aastal otsustati sellest teha üle-eestiline traditsioon. „Tähtis ei ole mitte üksnes see rändkarikas, vaid ühe piirkonna inimeste kokku toomine. Kusjuures eelmine aasta näitas, et suurlinnad jäid alla väiksemale asukohjale, kui suurima südame tiitli võitis hoopis Valga ja Valka linnade ühisrinne,” ütles Juht.

Kokku moodustatakse pühapäeval üle Eesti 27 südant. Haapsalu huvikeskuse ees on aktsioon kell 11. Pärast seda algab huvikeskuse traditsiooniline südamerännak, mille jooksul kõnnitakse Haapsalu tänavatele südame kuju.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments