Haapsalu tähistab vabariigi aastapäeva valgusetendusega

Valgusetendus Haapsalu lossipargis. Andra Kirna

Kolmandat aastat tähistab Haapsalu linnavalitsus vabariigi aastapäeva tavapärase vastuvõtu asemel lossipargis toimuva valgusetendusega.

Kui kahel eelneval aastal on vastuvõtt ära jäänud koroonaviiruse tõttu, siis nüüd pole Haapsalu aselinnapea Tõnu Parbuse sõnul vastuvõtuks sobiv aeg. „Kuna Euroopas on sõda, siis pole viisakas pidutseda,” ütles Parbus. „Ka president reformib vabariigi aastapäeva tähistamise traditsioone.”

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
krõmpsluu
1 aasta tagasi

800 aastat istusid meie kukil von-id,20 aastat oli tõesti vaba riik ja siis tulid kukile sm-id,peale neid saime veel olla 14 aastat vabas riigis ja juba jälle kamandab meid mingi von der. Kas tõesti vanade punaste arvates on vaba riik ja vabariik üks ja sama?

Nimi (kohustuslik)
1 aasta tagasi

Maksumaksja rahaeest vastuvõttu korraldada peaks piinlik olema. Valgusetendust saavad vähemalt kõik soovijad vaatama minna kes selle kinni maksnud on.

õhtune
1 aasta tagasi

linn on valgussaastet täis , naudi palju tahad tasuta