Lääne Elu paberleht laupäeval, 4. veebruaril

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Noarootsi lapsed hakkasid raamatukogu pidama

Neljapäeval avasid Noarootsi kooli 1.-4. klassi lapsed miniraamatukogu, kus õpilased ise hakkavad raamatuid välja laenama. Neljapäeva keskpäeval sikutas kümneaastane 4. klassi õpilane Mirtel Kivi tuttuue raamatukapi uksenuppude ümbert lahti valge paela ja Noarootsi kooli miniraamatukogu oligi laste käteplagina saatel avatud.

Tallinna loomaaia loomad söövad Rõude heina

Tänavu keskkonnaprojektilt „Loodusrikas Eesti“ parima pärandniidu majandaja tiitli saanud Kalju Simpson hooldab 193,46 ha Kasari luhta. „Rõude luhta,” täpustas mees ise. Simpsoni luhaheinast saavad kõhu täis Tallinna loomaaia rohusööjaid ja sooja toa Lihula katlamaja kliendid.

Eestirootslane on Rootsi võrkpalli kuulsuste hallis esikohal

Riguldist pärit eestirootslane Einar Hamberg on Rootsi võrkpalli kuulsuste hallis kõige kõrgemal kohal. 1944. aasta veebruaris Rootsi põgenenud Hamberg teenis kõrgeima koha Rootsi võrkpalli kuulsuste hallis välja sellega, et oli Rootsi võrkpalliliidu asutaja ja selle esimene esimees. Hamberg on ka Rootsi ühe tuntuma ja edukama võrkpalliklubi Sollentuna rajaja.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
K.s
1 aasta tagasi

Raha on reformierakonnal kogu aeg olemas olnud…lihtsalt vahepeal oli “kadunud”, nüüd, kuu enne valimisi lihtsalt juhuslikult “leiti” üles… 70 prossa rahvast, nagu Kalda Siim ütles on ju lollakad…

Nimi (vabatahtlik)
1 aasta tagasi
Reply to  K.s

Ja mida Siim Kallas valesti ütles?

nimi
1 aasta tagasi

Raha leiti.Loomulik-valimised ju.Peale valimisi võib raha jälle otsa saada.

"tahan kõike saada"/mentaliteet
1 aasta tagasi
Reply to  nimi

kas riigil on siis raha lõputult, et kõik kinni maksta ja teotada ja kompenseerida ja doteerida? Ei ole ega hakkagi olema, ikka tehakse valikuid.