Parimad teatejooksjad käivad Ridala koolis

Lääne Elu

info@le.ee

Medalistid. Foto: erakogu
Medalistid. Foto: erakogu

1. veebruaril toimusid Panga spordihoones Läänemaa koolispordiliidu meistrivõistlused Tähelepanu Start teatevõistluses, mille võitsid tasavägises mõõduvõtus Ridala õpilased.

Võistlus toimus 2.-5. klassi õpilastele. Võistkonnas oli igast klassist kaks poissi ja kaks tüdrukut. Võistlemas oli neli kooli – Ridala põhikool, Parivere põhikool, Haapsalu linna algkool ja Uuemõisa algkool. Kohtunikud olid Ridala kooli 5. ja 6. klassi õpilased.

Võistluse jooksul tuli läbida viis erinevate tegevustega teatejooksu. Tasavägisemad olid Ridala ja Haapsalu algkooli võistkonnad, kelle vahel oli tihe rebimine esikoha pärast. Võitjaks tuli Ridala, 3. koha võttis Uuemõisa.

Ridala põhikooli võistkond: Hannah Haitjema, Kristiina-Liisa Kuslap, Kregor Hammelberg, Riko Koppe, Johanna Eilpuu, Hanna Marii Erit, Willem Jaan Witkamp, Reio Niilo, Eleonore Almet, Helen Pavlova, Teivin Posti, Rait Hansman, Eliise Mari Toomemägi, Loore Erit, Jass Rosenberg, Egert-Enari Rätsep. (Õpetajad Sirje Matsik ja Pille Raudsepp).

Pille Raudsepp

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments