Sten Priinits pääses ainsa eestlasena Doha GP-l 64 parima hulka

Lääne Elu

info@le.ee

Sten Priinits. Foto: Augusto Bizzi
Sten Priinits. Foto: Augusto Bizzi

Laupäeval alanud Doha Grand Prix meeste võistlustel pääses ainsa Eesti meesvehklejana põhivõistlustele Sten Priinits.

Alagrupiturniiril sai Priinits neli võitu ja ühe kaotuse, mis tagas 128 hulka pääsu. 96 hulka võitis ta 15:5 Jakub Johanidest Slovakkiast ja 64 hulka pääses 15:8 võiduga itaallase Gian Paolo Buzzacchino vastu. Meeste põhivõistlus peetakse Dohas täna.

Pühapäeval on ka naiste põhivõistlus, kus lähevad rajale Nelli Differt ja Kristina Kuusk.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments