Läänemaa hakkab turismi arendama koos Harju- ja Raplamaaga

Andra Kirna

andra@le.ee

Läänemaa piiriäärsed ettevõtmised nagu näiteks Dirhami Kalafest meelitavad kohale ka hulga tallinlasi. Foto: Arhiiv

Läänemaa piiriäärsed ettevõtmised nagu näiteks Dirhami Kalafest meelitavad kohale ka hulga tallinlasi. Foto: Arhiiv

Ettevõtluse arendamise sihtasutus (EAS) lõi piirkondliku turismi arendamiseks turismipiirkonnad – Läänemaa kuulub ühte piirkonda Harju- ja Raplamaaga.

Üle Eesti luuakse EASi ja Kredexi ühendasutuse turismiosakonna juhi Rainer Aaviku sõnul seitse piirkondliku turismiorganisatsiooni. „Varem tegutsenud neli regiooni ei andnud loodetud tulemust,“ põhjendas Aavik muutust.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
liidame
1 aasta tagasi

ka lääne, rapla ja harju üldse üheks ühe juhtimise alla, kokkuhoid missugune, paneme 15 tonnise palgaga seltsimehe metsast etteotsa ja toimib

Vahi aga
1 aasta tagasi

Üle Eesti luuakse EASi ja Kredexi ühendasutuse turismiosakonna juhi Rainer Aaviku sõnul seitse piirkondliku turismiorganisatsiooni. „Varem tegutsenud neli regiooni ei andnud loodetud tulemust,“ põhjendas Aavik muutust. Miks ma ei imesta, et Eestis läheb elu, sh turism, ullikeste juhtimisel totaalselt uppi. Kui nüüd ühendasutus arvab, et selline nn värvimuutus muudab sisu, siis ei oska enam midagi arvata, ju siis pädevus ja mõistus ei ole enam olulised. Et näituseks muudame Haigekassa Tervisekassaks ja ohoo, ongi sotsiaalsüsteemis puuduolevad 300 miljonit nagu maast leitud. Loll saab kirikus ka peksa ning võitlema peaks põhjustega, mitte tagajärgedega. Halvasti juhitud riiklik turismipoliitika, killustatud toetusmeetmed ja KOV olematu… Loe rohkem »

Statistik
1 aasta tagasi
Reply to  Vahi aga

Kuidas on Haapsalu lv üldse turismiga tegelenud!
30 aastat ja ei midagi!!

kõik
1 aasta tagasi
Reply to  Statistik

teed viivad paraleppa

Põrsauss
1 aasta tagasi
Reply to  Statistik

Nõus 100%-lt, mõelgem nt Palanga peale..

Lv aga keelab üritusi oma suva järgi ja propageerib endi “kultuursed” üritusi, mille käigus uhke peatänava puudki öösel üles kistaks… Aga peaasi, et asfalttee framareni sile oleks!