Lääne Elu paberleht laupäeval, 21. jaanuaril

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Lossiplatsil lagunevaid maju võib oodata trahv

Haapsalu Lossiplatsil lagunevaid maju võib sel aastal oodata sunniraha, sest omanikud on linnavalitsuselt saadud ettekirjutuste osas ignorantsed. Haapsalu linnavalitsuse ehitusjärelevalve spetsialisti Tõnu Tammesalu sõnul on majade omanikud parandanud küll hooneid nii palju, et möödujatele midagi pähe ei kukuks, kuid need parandused on kaheldavate väärtustega.

Aivo Paljasmaa – tuntud ja tundmatu

23. jaanuaril saab näitleja, lavastaja, kultuuri- ja spordiajakirjanik Aivo Paljasmaa 75.
Värvikas ja vastuoluline. Kahtlemata andekas. Kahtlemata tegus. Kui see talle sobib. Põhjalik. Nii heas kui ka halvas. Ühel lobjakasel päeval vaatas Aivo teekannu taga istudes oma elule tagasi, pilk leebelt kriitiline.

Läänemaa parimaid sportlased selguvad järgmisel nädalal

Ligi 30 sportlast ja üks võistkond kandideerib Läänemaa aasta parimate sportlaste tiitlitele. Läänemaa parimad sportlased valib Läänela juhatus. Nemad on oma valiku juba teinud. Kuid käimas on ka rahvahääletus, mille käigus selgitatakse välja rahva lemmikud.

Et homsed uudised lugemata ei jääks, telli Lääne Elu siit!

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments