Palivere suusaradadel saab minna tasuta suusatundi

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Sel ja järgmisel pühapäeval ootab suusatreener Kadri Lukk huvilisi Palivere terviseradadele tasuta suusatundi.

15. jaanuaril kl 13 õpetab Lukk vabatehnikas suusatamist lastele, kes varem pole suusatamisega eriti kokku puutunud, ja kl 14 on täiskasvanud harrastajate kord. 22. jaanuaril kl 14 on vabatehnika suusatund edasijõudnud täiskasvanutele. Tunnis osalemiseks tuleks end registreerida aadressil suusaliit.ee/100suusatundi

Tasuta suusatunnid Palivere tervisekeskuses on osa projektist „100 suusatundi”, mille käigus annavad Eesti parimad treenerid Eesti tervise- ja suusaradadel jaanuari lõpuni tasuta suusatunde. Projekt saab teoks Eesti suusaliidu, liikumisaastat koordineeriva Liikumisharrastuse kompetentsikeskuse ja SA Eesti Terviserajad koostöös.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
11 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
imeline
1 aasta tagasi

sain täna tasuta õhku hingata

Peab
1 aasta tagasi

minema vaatama. Hetkel tundub, et need saavad olema veesuusatunnid.

tipa-tapa
1 aasta tagasi
Reply to  Peab

Kuid tehakse suusaradadel lisaks tasuta +25 kraadi soja, võiks ka minna veesuusaga sõitma

tore
1 aasta tagasi

ka haapsalu tänavatel saab harjutada tasuta liikumist

Noo
1 aasta tagasi
Reply to  tore

Mis on selle teie kommentaari mõte? Kas ei meeldi, et suusatamist õpetatakse ja täitsa ilma rahata. See pole ju lastel kaasasündinud oskus, natuke juhendamist teeb selle ala meeldivamaks ja liikumine on tervis. Tore minumeelest, kui erinevaid harrastusi on vabas õhus, mitte ainult jalutamine.

kuu
1 aasta tagasi
Reply to  Noo

pealt kukkunu

vanasti
1 aasta tagasi
Reply to  Noo

oli suusatamine iga kooli kehalise kasvatuse tunni kavas ja toimusid pidevalt kooli -ja koolivahelised võistlused, rajooni ja linna tasandil, loe ja imesta , et eestimaal saaks suusatamist õppida isegi tasuta ja see on nii üllas mõne meelest, see on juba kaitse seisukohalt tähtis, et suusatada oskaks eestimaal iga inimene.

Ohoh
1 aasta tagasi
Reply to  vanasti

Vanasti? Mis see vanasti siia puutub? Vanasti olime peaaegu kommunismis ka, aga nüüd ei ole enam vanasti ja igaüks tahab elada. ENam ei toeta sotsialistlik riigikene sinu tegemisi, iga kulutatud tunni eest pead ise raha küsima tänasel päeval. Huvitav, et seda ei ole te veel märganud, päris kaua oleme juba vabadel turumajanduslikel alustel elanud siin Vabariigis.

turumajandusest
1 aasta tagasi
Reply to  Ohoh

pole siin riigis haisugi, siin toimib röövkapitalism libestite juhtimisel ja brusseli ametnike diktatuur

Leetsu
1 aasta tagasi

Samas on kõigil võimalus seda röövkapitalismi harrastada ju. Keegi ei keela.

küll
1 aasta tagasi
Reply to  Leetsu

see soodoma ja kommorra ka varsti lõppeb, aga ilma laulmiseta seekord