Jõulukuused püsivad jaanuari lõpuni

Haapsalu jõulupuu. Foto: Kaire Reiljan

Novembri keskel Haapsallu toodud kolme jõulukuuske – Haapsalu lossiplatsil, Uuemõisa lossi ees ja Panga külas – on Haapsalu aselinnapea Tõnu Parbuse sõnul plaanis hoida jaanuari lõpuni. Parbuse sõnul pole jõulupuid kauem üleval võimalik hoida, kuna muidu hakkavad puud okkaid ajama ja nende esinduslik välimus kaob.

21. jaanuaril on Lossiplatsi jõulukuuse juures kontsert, kus mängib ansambel Vares. Haapsalus tegutsev kahemehebänd mängib rahvalikku muusikat. Mullu lahutas kuuse all haapsallaste meelt ansambel Väliharf.

Tänavatel olevaid jõulukaunistusi hoitakse üleval kuuskedest kauem. Parbus põhjendas seda sooviga tõrjuda tänavakaunistustega talvist pimedust.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments