Eesti U20 meesjuuniorid said Itaalias MK-etapil kuuenda koha

Lääne Elu

info@le.ee

.
Võistkonda kuulusid Markus Salm, Oliver Laasik, Erik Tobias ja Valentin Altunin. Foto: Eesti Vehklemisliit

U20 Itaalia MK-etapi võiskonnavõistlusel Udines said Eesti meesjuuniorid kuuenda koha, teatas Eesti Vehklemisliit.

Noormehed võitsid 32 hulgas Austraaliat 45:24, 16 hulgas Norrat 45:29, kaheksa hulgas aga jäädi alla Itaaliale 37:45. Viienda kuni kaheksanda koha selgitamisdel võideti Poolat 45:31, viienda-kuuenda koha matšis jäädi aga alla Šveitsile 45:40.

Naisjuuriorid said võiskonnavõistlusel 13. koha. Naiskonda kuulusid Dinara Anis, Maria Embrich, Kristiin Nilisk ja Anneli Proosväli.

Reedel toimus noormeeste individuaalvõistlus. Markus Salm sai 47. koha, Mathias Murumaa 70. koha, Oliver Laasik 99. koha, Erik Tobias 129. koha, Nikita Doronin 175. koha ja Valentin Altunin 210. koha.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments