Haapsalu kalleim korter läks müügiks 300 000 euroga

DCIM101MEDIADJI_0487.JPG

Kõige kallimalt läks müügiks Vanalinna Coopi taga asuv ridaelamuboks, mille eest maksti 300 000 eurot. Foto: Urmas Lauri

Möödunud aastal müüdi Läänemaal kuus korterit rohkem kui aasta varem, tehingute kogusumma oli aga kolme miljoni euro võrra suurem.

Kalleim korter müüdi mullu Haapsalus 300 000 euro eest ehk 40 000 eurot kallimalt kui 2021. aasta kalleim korter. Mullune kalleim korter oli Vanalinna Coopi taga asuv ridaelamuboks.

Kalleimalt müüdud korteri ruutmeetri hind ei olnud aga siiski Läänemaa kõrgeim. Ligi 55ruutmeetrine korter müüdi mullu 280 000 euro eest ehk selle korteri ruutmeeter maksis 5000 eurot. Läänemaal tegutseva maakleri Katrin Annuse sõnul ei saa üksikute kallite tehingute põhjal põhjapanevaid järeldusi teha, sest nende hind on tihti kunstlikult kõrgeks aetud.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
25 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Edu Tegijatele
1 aasta tagasi

Siin üks kinnisvara arendaja tõmbas aastaid oma partnerit, kes ta kasiinovõlgadest ära päästis. Käib siiani kõveras liibates. Tänutäheks tõmbas tal jah koti pähe ja võttis firma ka üle. Küll karma ta kätte saab, krdi ihnur. Nüüd koondab rahvast ja juhmi käes ettevõte kiratseb.

Rahaboss
1 aasta tagasi

Raha on antud küllaga , aga mõistust näpuotsaga…

Uudu
1 aasta tagasi

Uskumatu hind n-ö kataloogikauba kohta. 300 tuh eest saab juba ka Hispaania, Itaalia, Horvaatia ja Kreeka kuurortites üht-teist. Rääkimata Türgist, Bulgaariast või Montenegrost, kus kõik odavam. Siis on ikka tõsi, et Haapsalu on maailma parim kuurort kui juba sellise hinnaga boksid kaubaks lähevad.

.....
1 aasta tagasi
Reply to  Uudu

Khm, khm, aga mille poolest on miski Hispaania või Türgi jne parem Haapsalust? Te pole vist väga pikka aega väljamaal reisinud? Ammu juba pole mitte midagi head seal. Siin maal on veel puutumata loodus ja hõreasustuspiirkond. Haapsalu lausa Veneetsia moodi. Väärtused on muutunud maailmas ja kellel teadmisi ja taipu, see teab kuidas investeerida sellesse. Siit ka hinnahoiatus nagu näha.

hõreasustuse
1 aasta tagasi
Reply to  .....

kohta on teil õigus , kui nüüd mõni kogemata puutumata koht välja arvata, lageraie ja pajuvõsa teebki selle kandi nii väärtuslikuks, mis aga seda veneetsiat puudutab, siis esineb seda kevadeti ja suurte vihmadega jalaka tn. piirkonnas, mille üle sealsed kohalikud erilist rõõmu ei tunne

Kaio.
1 aasta tagasi
Reply to  .....

Türgi, Hispaania, Bulgaaria on miljon korda parem kui eesti. Suvi kestab pikalt ja kaua, mäed, külma pole ja talv soe, talvevammust pole vaja osta, majadel soojustust isegi ei pea olema, küttepuid ei pea olema varutud kuuritäis, palju er.rahvuseid……jne. sada ja sada plyssi veel.

.....
1 aasta tagasi
Reply to  Kaio.

noh minumeelest need pole mingid plussid, vahelduv kliima ongi mõnus, üks pidev suvi ja fiesta tüütab ikka ära küll. Põhjamaa inimesena olen elanud seal soojamaakandis paar aastat jutti, aga tõesti kaotab oma võlu see juba mõne kuuga, aga noh kuidas kellelegi.

Pole sõnu
1 aasta tagasi
Reply to  .....

Soovitan sul Veneetsias natuke ringi vaadata, ks leiad seal nii-öelda südames mõne sarnase maja. Võrrelda küla nimega Haapsalu Veneetsiaga on parim nali mis on välja mõeldud. Olen seda “Põhjamaade Veneetsia juttu varemgi kuulnud.
Mul hea ettepanek sellega algust teha, muudame meie uue ilusa peatänava kanaliks ja paneme gondlid sisse.

Pole sõnu
1 aasta tagasi
Reply to  Pole sõnu

Soovitus oli mõeldud esimese vastuse autorile kodanik …..
Panin küll et vasta tema kommentaarile, aga tuli ikka siia lõppu.

Abcmas
1 aasta tagasi

Tõesti pugerik tagahoovis.

Pealkiri on vale
1 aasta tagasi

See on ridaelamu, mitte korter.

mida
1 aasta tagasi

siis veel posti tn. äärsed majad maksavad, aga eurol pole enam väärtust, mida näitab ka see näiline hinnatõus

Nojah aga
1 aasta tagasi
Reply to  mida

Näiline see pole, me peame lihtsalt mingite rohehullude ajuvabasid ideid kinni maksma

Peep
1 aasta tagasi
Reply to  Nojah aga

sa nuuska sisse vähem põlevkivi tolmu.

Meie lapsed vajavad ka tuleviku mitte sinu mineviku

Nojah aga
1 aasta tagasi
Reply to  Peep

:)))) näed siis, sellised nad ongi. Teavad täpselt kuidas ja mismoodi kliima toimib ja kuidas muuta seda jne. Sa inimene kuula vähem gretat! Kui sa sellega äri ei tee, siis ära jaga rumalusi eks!

Kirp Conrad
1 aasta tagasi

Haapsalu nigelaim maja coopi laos!!?

Selma.
1 aasta tagasi
Reply to  Kirp Conrad

On,on.

aeglane pensionär
1 aasta tagasi

Ohhh, ma ei jõudnud, krt, seda korteri osta : just täna ahti suurenenud pension.. olgu, siis lähen vähemalt suhkrut ostan kuni ta ei tõusnud hinda juba neli korda

Kalle.
1 aasta tagasi

Jubedamat pugerikku pole olemas kui see maja. Aknast pole vaadet. Hoov mega tilluke. Tänaval parkinine puudub. Vaatad kohe teise aknasse…………..jne.

Nimi (kohustuslik)
1 aasta tagasi
Reply to  Kalle.

Teis räägib eestlaslik kadedus!

Nojah aga
1 aasta tagasi

Võibolla venelik? Aga kommenteerijal on õigus, et vaadet ju pole ollagi peale naabri akna.

tuulaja
1 aasta tagasi
Reply to  Nojah aga

kus see naabri aken, minu meelest vaade pole küll kellegi aknasse, isegi pildi järgi. Ilmselt ostetakse suvehooajaks, et üürile anda kontsertide ajaks?

Vaata aga vaata
1 aasta tagasi
Reply to  Kalle.

… ja päike ka ei paista tuppa.

Siiri.
1 aasta tagasi

Päike annab elujõudu ja sooja. Teeb meid viirustele tugevamaks. Annab ilusa pruuni jume kehale……..jne.