Olev Karro ja Voldemar Tõuts asusid jalgpalli ennustusvõistlöust juhtima

Jalgpalli MMi ennustusvõistluses on jäänud lauale veel kaks küsimust ehk kokku kaheksa punkti.
Viie esimese vooru puhul vahetus liider iga küsimusega. Praegu on 20 peamist selgeltnägijat tihedalt koos, mahtudes viie punkti sisse.

Juhivad Olev Karro ja Voldemar Tõuts 34 punktiga.

33 punkti on Kaido Põdral, Delvis Tõkkel ja Ando Laansool, 32 punkti Jaak Valdrel, Rainer Erkamanil, Ott Naaril ja Raivo Tammepõllul. 31 punkti: Joosep Raudsik, Väiko Tõkke, Egert Tõkke, Rein Odar, Anne Lillemäe, Martin Mändla, Mary Vaher, Jass Rosenberg. 30 punkti: Margus Murd, Merike Kuuskmäe, Sandra Vassiljev.

Raskustes oldi nelja poolfinalisti nimetamisega, üle kahe õige meeskonna ei osanud pakkuda mitte ükski ennustaja. Finaalipaari suutsid 40 osavõtjast täpselt ette näha ainult Ando Laansoo, Olev Karro ja Voldemar Tõuts.
Pühapäeva õhtuks on selgus majas nii MMi areenil kui ka meie ennustusvõistlusel.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments