Kuusemüüjatel on tänavu hea aasta

Talvel müüb Heiki Noot kuuski, suvel peab rannakohvikut. Foto: Malle-Liisa Raigla

Kuusemüüja Heiki Noot teab oma püsiklientide eelistusi. Foto: Malle-Liisa Raigla

Varakult maha sadanud lumi ja külmakraadid on pannud inimesed kuuski ostma.

„Sellist talve olen ma kümme aastat oodanud,” ütles Stokkeri tööriistapoe kõrval kuuski müüv Heiki Noot.

12aastase müügikogemusega Noot ütles, et alustas tänavu kuusemüügiga varem kui eelnevatel aastatel. Kui tavaliselt alustab ta müügiga 9. detsembril, siis tänavu pani ta platsi püsti 2. detsembril ja alustas müüki 3. detsembril. „Juba siis, kui alles püsti panin, tulid inimesed ostma,” ütles Noot.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
16 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Pauk
1 aasta tagasi

Kuusk on üks ilusamaid puid ja mul ei tõuse käsi raiuda alles noor kasvav puu. Leidsin lahenduse kunstkuuse kujul ja soovitan ka teistele.

Seikspiir
1 aasta tagasi

Kuusk pole esmatarbekaup. Järelikult rahval raha küll.

Nojaa meeen
1 aasta tagasi

viina ja tpiduärid on kõige kindlamad ärid üldse. Olenemata riigikorrast või kriisist sööma peab ja viina juuakse vahel isegi rohkem kui süüakse. Olen ise näinud kuidas joovad.

Imelik
1 aasta tagasi

See aasta siis kohamuutus? Kaubamaja esine tundub silmatorkavam aga Stokkeri juures isegi vbl. mugavam seda äri ajada. Eks astub seegi aasta läbi ja annab oma panuse, et aasta parem oleks ja kohalik teenus püsiks.

tema
1 aasta tagasi
Reply to  Imelik

kohe nii heasoovlik ja abivalmis inimene, oleks selliseid kuuse ostjaid rohkem

Liis
1 aasta tagasi

terve elu tiluliluga tegelenud. kas pole mõttes olnud päri tööle minna.

noo
1 aasta tagasi
Reply to  Liis

aga mis praegusel tööl viga on? Mees on ise hakkama saanud, endal naha toore hoidnud, kellelegi koormaks pole olnud- kokkuvõttes ettevõtlik inimene. Mis ta valesti teinud on?

Misasi
1 aasta tagasi
Reply to  Liis

Kas tehasesse kellegile raha teenima minna on siis teie arusaama järgi päris töö? Inimene on ettevõtja-kaupmees ja annab endale ise sissetuleku elamiseks. Mis veel ideaalsemat olla saaks? Kas nii kade olete, et ei saanud kirjutamata jätta? Ära ole kade!

käi mööda
1 aasta tagasi
Reply to  Liis

Ega keegi muidu mingit tegevust või äri ajada ei saaks, kui nõudlust poleks. Järelikult on tarbijaid ja hea, kui pakutakse.Aga ega Liis ei pea ostma, teisi ostjaid pole mõtet õpetada.

Johnson
1 aasta tagasi
Reply to  Liis

No, ma ei tea. Pole temaga koos viina võtnud, ega lapsi ristinud, kuid mees rahmeldab hoolega. Kogu aeg teeb midagi, ning kaldun arvama, et teeb rohkem kui paljud need, kes mugavalt oma 8 tundi päevas ära töötavad ja ei pea homse üle pead vaevama. Aga see on minu arvamus.

Partorg Orav
1 aasta tagasi
Reply to  Liis

Jah, peaks minema nt projektijuhiks või Euroopa Liidu Eesti Kaasava ja Nutika Arengu – ja Innovatsiooni Hindava Analüüsi noorteprogrammi ”ProClimate” osakonna nõunikuks….?—–peaasi, et ei looderdaks seal oma kuuskedega jõulude ajal!

Andi
1 aasta tagasi

Tal alati väga ilusad kuused olnud müügis.

selle
1 aasta tagasi

kuuse hinna eest sai ennem ühe ruumi küttepuid

Halg
1 aasta tagasi
Reply to  selle

Selle kuuse saab ju pärast ahju ajada nagu oleks ruumi puid korraga ära kütnud, hea tunne kohe! D

Kaija.
1 aasta tagasi
Reply to  Halg

Sellepeale ise ei tulnudki, aga just nii teengi.

Nojaa meeen
1 aasta tagasi
Reply to  Halg

Jah, ega nüüdsel ajal pole mingit kuusepõletamist enam kuskil jaanipäeval lõkkes. Hinnad tõusid liiga järsku, nii et läheb see jõulukuusk minulgi ahju, kui väga külm hakkab jaanuaris.