Neeme Suur küsis Risti koolile katuseraha

Andra Kirna

andra@le.ee

Risti kool. Foto Urmas Lauri

Sotsiaaldemokraatide kaudu riigieelarvest Risti koolile peaaegu pudenenud 100 000 eurot küsis erakonna nimekirjas riigikokku kandideeriv Neeme Suur.

Riigieelarve kolmandale lugemisele esitas siseminister ja sotsiaaldemokraatliku erakonna (SDE) esimees Lauri Läänemets „Läänemetsa katuseraha“ nime saanud parandusettepaneku, kus muude lasteaedade-koolide seas oli kirjas 100 000 eurot ka Risti kooli ehitustöödeks.

Lisaks sellele, et enamik objekte, kuhu investeeringud olid suunatud, ei kuulu siseministri valitsusalasse, pälvis Läänemetsa ettepanek avalikkuse kõrgendatud tähelepanu seetõttu, et kohalikke omavalitsusi, kuhu siseminister tahtis raha suunata, juhivad sotsiaaldemokraadid ehk tema enda erakonnakaaslased. Riigikogu rahanduskomisjon ei lasknud „Läänemetsa katuseraha” ettepanekut läbi.

Lääne-Nigula vallavolikogu liige, sotsiaaldemokraat Neeme Suur tunnistas pärast puiklemist, et Risti koolile raha küsimine oli tema idee.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
11 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Ristilt
1 aasta tagasi

Loll saab kirikus ka peksa!

Ikka
1 aasta tagasi

Ära ulu. Liina Kersna mitmemillise testihanke väärteo uurimismaterjalid salastati 75 aastaks sotside juhitud Haridusministeeriumi poolt

Valija
1 aasta tagasi
Reply to  Ikka

Palun ära pläma, haridusministeeriumi juhib meil isamaaline minister.

Walk
1 aasta tagasi

Aga nagu ikka suure teo tulemus 0

Läänlane
1 aasta tagasi

Õigesti tegi, et küsis, sest ega keegi ju niisama pakkuma tule. Kahju, et ei saanud, aga ega oravad ei anna ju läänemaale mitte midagi. Kui keegi tahab siia midagigi, siis on oravad oma teravate hammastega kohe kallal ja võtavad või keelavad ära.

võõra
1 aasta tagasi
Reply to  Läänlane

rahaga omale mainet osta, häbi peaks olema

Valija2
1 aasta tagasi
Reply to  võõra

No kuidas siis sinu arust see rahade eraldamine peaks toimuma? Kes ei küsi, see ei saa. Suur elab ise Ristil ja on loogiline, et ta näeb kõige paremini, milline on olukord Ristil.

K.s
1 aasta tagasi
Reply to  Läänlane

Õige ka et siia ei anta. Haapsalu linnavalitsus ntx kasutas riigi raha autodele läbimattu sõidutee rajamiseks, seda XXI sajandi Eestis…

Nimi (kohustuslik)
1 aasta tagasi
Reply to  K.s

Ja milles eesti keel süüdi on?

moosivaras
1 aasta tagasi

õilis amet

Aadu
1 aasta tagasi

Peaaegu….