Vormsilased ihkavad Instagrami-kiike ja korras randasid

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Saxby rand on vormsilaste sõnul paik, millest võiks saada Vormsi märk, kui panna randa kiik ja kutsuda turiste üles end selle juures pildistama. Foto: arhiiv

Saxby rand on vormsilaste sõnul paik, millest võiks saada Vormsi märk, kui panna randa kiik ja kutsuda turiste üles end selle juures pildistama. Foto: arhiiv

14aastased Vormsi tüdrukud tegid saare kaasavasse eelarvesse ettepaneku püstitada Saxby randa kiik ja tähistada see paigana, kus endast foto teha.

Tüdrukud kuulsid kaasavast eelarvest oma vanemate käest. „Nad palusid meil mõelda, mis idee võiks välja pakkuda, mis oleks just noorte arvates tore ja vajalik,” ütles Vormsi kooli õpilane Liise Varblane.

„Tahtsime Vormsile kohta, kus saaks teha ilusaid pilte,” ütles 14aastane Kim Vertmann. „Et inimesed teeksid Vormsist pilte, jagaksid neid Instagramis ja mujal sotsiaalmeedias.” Et oleks ka tegevust, tuli tüdrukutel mõte, et Saxby paerannas võiks olla kiik – tore koht, kus käia ja Vormsi hetki jäädvustada.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Lilia
1 aasta tagasi

Turist leiab pildistamise just ehedas looduses, mitte üldsegi metallirägastikus. Olengi turist.

Jens
1 aasta tagasi

Mis mõttes? Ilusad pildid tulevad looduse keskel, mere, metsa taustal, rannaklibul istudes, kajakanaerus ja luikede huigetes. Mitte üldsegi tehis-kolakas! Vähendada jälle looduslikku pinda ja metallist konstruktsioon püsti- selles on ilus pildistada?! Tule taevas appi. (Lapsele andeks antav). Teeääred tõesti korda, et näha, kust algab kraav, mõned rannad korda.

Rahvas valis ekre
1 aasta tagasi

Uvitav! 20 korda rikkam omavalitsus Haapsalu kõrval pole saanud 30 aastaga ühtegi teed korda ja mitte ühtegi korras randa, väiksel saarel see ikka õnnestuks kui volikogu liikmed ja vallavalitsus asja südamega võtaks!

utopistid
1 aasta tagasi

kuueaastased tahavad disleylandi hullosse, vanurid restorani ja noored silda haapsallu

A.R.
1 aasta tagasi
Reply to  utopistid

Ega siis unistamine keelatud pole (lisaks spordihoonele ).Ikka võib.

Jens
1 aasta tagasi
Reply to  A.R.

Unistamine on loodud täitmiseks, kuid unistus on, et see unistus ei täituks.