Eesti naiskond tuli 12., meeskond 26. kohale

Eesti meeskond Bernis. Foto: Vehklemisliit

Eesti vehklemisnaiskond koosseisus Irina Embrich, Nelli Differt, Veronika Zuikova ja Kristina Kuusk sai Tallinna Mõõgal 12. koha.

Berni MK-etapil tuli Eesti epeemeeskond koosseisus Sten Priinits, Ruslan Eskov, Ilian Bobrov ja Erik Tobias 26. kohale. Eesti epeemeeskonna vastaseks oli Šveits, kellele jäädi alla 25:45. Rohkem meeskondlike võistlusi Bernis meeskond ei pidanud.

Tallinna Mõõgal oli Eesti esimese ringi vastane oli Soome, kelle Eesti alistas 45:27. Kaheksandikfinaalis oli eestlaste vastaseks Hiina, kellele eestlased kaotasid 31:32. Seejärel algas Eesti naiskonnal võistlus kohtadele 9-16.

Esimeses mängus alistas Eesti Kanada 40:32 ja jätkas võistlust 9.-12. kohale. Seejärel kaotas Eesti Hongkongile 33:46 ja Šveitsile 41:45. Turniiril tuli leppida 12. kohaga.

Bernis individuaalvõistlusel pääsesid eestlastest põhiturniirile Sten Priinits ja Ruslan Eskov. Priinitsa esimeseks vastaseks põhiturniiril oli itaallane Valerio Cuomo, kellele ta kaotas 12:15. Eskov kaotas 64 parema hulgas ukrainlasele Igor Reizlinile 13:14. Priinits sai individuaalturniiril 49. ja Eskov 63. koha.

Eilsel naiste individuaalvõistlusel sai haapsallastest kõrgeima koha Nelli Differt, kes pälvis 271 võistleja seas 17. koha.

Haapsallane Kristina Kuusk jäi võistlustel 54. Kuusk pidi põhiturniiri avaringis vastase paremust tunnistama. Eestlannadest oli parim Irina Embrich, kes sai kokkuvõttes 13. koha.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments