Haapsalu jalgpallur valiti liiga kuu parimaks mängijaks

Septembrikuu parim mängija Martin Salf. Foto Raido Rotberg

Esiliiga B septembrikuu parimaks mängijaks valiti Läänemaa jalgpalliklubi kapten Martin Salf.

Jalgpallis on tavaks selgitada liigas osalevate võistkondade seast iga kuu välja kuu parim mängija ja treener. Läänemaa jalgpalliklubi esindusmeeskond on kõrgemas, esiliiga B tasandil, mänginud kolm aastat, kuid parima mängija tiitlit varem pälvinud ei ole.

25aastane Haapsalust pärit Salf on Läänemaa meeskonna kapten ja ründemängija, kes septembris lõi viie mängu peale neli väravat. Samuti valiti Salf septembris kolm korda mängu parimaks.

2022 hooajal on läänlaste kapten osalenud kolmekümnes liigamängus, kus ta kaaslaste toel on skoorinud viieteistkümnel korral. Ründeäss on klubi kasvandik, kel aprillis täitus kahesajas mäng Läänemaa JK särgis.

Martin Salf oli septembrikuu parima mängija auhinnast kuuldes väga rõõmus ja veidi üllatunud. „Ei osanud sellist tunnustust ise küll ette näha,” ütles ta.

Tabelis üheksandal kohal olev Läänemaa esindusmeeskond jätkab võitlust esiliiga B tasemele püsimajäämise nimel pühapäeval, 9.oktoobril Haapsalu linnastaadionil, kus vastamisi minnakse Tartu JK Tammeka järelkasvuvõistkonnaga.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments