Politsei: mees ärandas endise tööandaja auto

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

27. septembril sai politsei teate, et Taeblast on ebaseaduslikult võetud 34aastasele mehele kuuluv väikebuss Renault, sõidetud sellega Nigula külla ja seal maha jäetud.

Haapsalu politseijaoskonna menetlusgrupi juhi Vello Palmitsa sõnul on ärandaja politseile teada ja üle kuulatud. „Tunnistas teo üles,” ütles Palmits. Tegemist on kaubikuomaniku endise alluvaga, kes purjuspäi otsustas jalavaeva kergendamiseks sõiduki võtta.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Ei ole
1 aasta tagasi

Kaubikuomaniku karistust tahaks ka teada? Või said pooled kokkuleppele. Liiklisseadus muidu ütleb, et autost väljudes peab omanik selle vargusekindlaks tegema, ehk siis võtmed eest ja uksed lukku, võimalusel häirealarm peale.

Karl
1 aasta tagasi

Nagu lasteaed.

Seda et
1 aasta tagasi

Kohe ärandatud, teine laenas ainult sõiduks. Mida krdit, teinud tööd küll sulle. Nüüd ei või korra kaubikut laenata. Kes seda ärandada tahab. Vaevalt keegi.

Jass
1 aasta tagasi

Sorry. Ma enam nii ei tee

oleneb
1 aasta tagasi

kust otsast asja võtta, äkki oli jagamisteenus