Lääne Elu paberleht laupäeval, 17. septembril

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Nõva kool võtab ametisse õppejuhi

Nõva kool võtab aastaks ametisse osalise koormusega õppejuhi. „Oleks hea, kui kohapeal oleks kogu aeg juhtkonnast keegi, kes tegeleks praktiliste küsimustega,” ütles oma põhitöö kõrvalt kohusetäitjana Nõva kooli juhtiv Noarootsi kooli direktor Signe Matteus

Liisa Pakosta: riik ja koduomanik peavad olema võrdses seisus

Muinsuskaitseameti peadirektori Liisa Pakosta sõnul on käimasolev muinsuskaitsealade kaitsekorra muutmine ette võetud selleks, et piirangud ja nõuded oleks hoone kaupa arusaadavad.

Enno talu aias kasvab tuhandeid sõnajalgu

Sõnajalgade ja teiste varjutaimedega teeb Läänemaa külje all asuv pisike talu isegi Tartu botaanikaaiale silmad ette. Kui terves Eestis kasvab neli liiki sõnajalgu ja 46 liiki sõnajalgtaimi, siis Enno talu peremehel Aivar Kaljustel on neid aias sada-sada viiskümmend.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments