Lääne Elu paberleht laupäeval, 10. septembril

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Kinksi küla sõdib ühisprügikasti eest

Tuudi ja Kõmsi vahel paikneva Kinksi küla elanikud tahavad jätkata ühise prügikonteineri kasutamisega, kuid Lääneranna vallavalitsus on selles suhtes seni eriarvamusel.

Merike Plaasi aed lõhnab septembris ööviiulite järele

Presidendi kauni kodu tiitliga pärjatud Merike Plaasi aias Ristil tunnevad end õdusalt nii võõrapäraste nimedega isendid, et tuleb teist korda üle küsida. Kui Plaas paarkümmend aastat tagasi Ristile poldivabriku kõrvale kolis, nägi aknast meetri kaugusele, maja kükitas nelja meetri kõrgusel järsaku peal, allpool männid ja vahtrad ning võssa kasvanud metsaalune. Aastal 2022 on just reljeefsus see, mis aiale ilme annab.

Ruumi täitmine ehk näitus, mida justnagu polegi

Reimo Võsa-Tangsoo ja Martin Buschmanni ühisnäitusele Haapsalu linnagaleriis tuleks kindlasti minna. Emotsioonid on garanteeritud. Astub kunstisõber näitusesaali ja tardub. Helevalged seinad, seintel mustaga viis linnanime: Tartu, Pärnu, Haapsalu, Tallinn, Narva. Ja tühi ruum, mille vaataja ise võib tähendustega täita.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments