Pääste: Uuemõisas põles keldris diivan, Paralepas rollerauto

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

26. augustil kell 15.40 käisid päästjad Haapsalu linnas Uuemõisa alevikku Lõunakaare teel kustutamas umbes ühe ruutmeetri suurust pinnasepõlengut, mis oli ilmselt alguse saanud grillimisest, sest põlengu juures oli ühekordne grillpakend ja söed. Päästjad kustutasid põlengu kahe ämbri veega.

26. augustil kell 21.11 kutsuti päästjad Haapsalu linna Uuemõisa alevikku Haudejaama teele, kus keldriboksis põles diivan. Päästjad kustutasid põlengu ämbritäie veega. Selgus, et ilmsete joobetunnustega meesterahvas oli suitsetades diivanile magama jäänud ning suitsukonist süttis diivan, mida ta ärgates püüdis ka ise kustutada. Kiirabi vaatas kannatanu üle, päästjad tegid mehele selgitustööd ning aitasid ta lõpuks tuppa. Kell 22.47 sõitsid päästjad uuesti samale aadressile, sest jälle oli süttinud diivan. Kohapeal selgus, et sama meesterahvas oli läinud keldrisse ning ilmselt uuesti suitsuga magama heitnud, mistõttu oli magamisase uuesti süttinud. Päästjad viisid põleva diivani keldrist välja ning kustutasid veega. Kuna isik oli endale ja teistele ohtlik, kutsuti kohale politsei, kes tegeles mehega edasi.

27. augustil kell 17.08 teatati põlevast autost Haapsalu linnas Paralepa alevikus Ääsmäe-Haapsalu-Rohuküla teel. Kohapeal selgus, et lahtise leegiga põles rollerauto, mida inimesed olid ise püüdnud kustutada. Päästjad kustutasid sõiduki, mis hävis tules peaaegu täielikult. Auto süttimise põhjus ei ole teada.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments