Katarine Rosalie: epistel Universumi vaenlaste argusest ja silmakirjalikkusest

Katarine Rosalie. Illustratsioon: Karel Rahu

Katarine Rosalie. Illustratsioon: Karel Rahu

Armas rahvas! Just praegu rullub teie silmade ees lahti nii alatu ja häbiväärne lugu, milline annab lõplikult tunnistust sellest, kui suure arguse ja hädisuse rüppe on langenud meie peaminister Kajakene!

Kas sa ehk kuulsid juba uudistest, kuidas Kajakene lõpuks Päästeameti kopteriga Narva lendas, tankikriisi lahendama? Kas keegi tõesti lootis, et lendab Kajakene kohale ja lahendabki selle küsimuse ära, tasakaalukalt, tublilt, targalt ja riigimehelikult? Ning rahustab ärevusse ning eksitusse aetud rahvahulgad tanki juures kohaste, lugupidavate sõnadega maha, need lähevad lambakarjana minema ega sega enam selle kraana tööd, mis juba hetke pärast kohale veereb? Ning siis kõik plaksutavad: „Tubli, Kaja!”, „Tubli, Kaja!” ning saadetakse selle kohta kümme uudist välismaa ajakirjandusse. Kas tõesti keegi mõtles niimoodi?

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
vanga
2 aastat tagasi

tuleb aeg, kus hiina ühendkoorid laulavad venemaal, – suur ja lai on maa, mis on me kodu

mootorita
2 aastat tagasi

punaste viisnurgaga tank on sama mõnitav ja alandav eestlastele, kui 50 aastat siin oma üleoleku märgiks lehvinud sirbi ja vasaraga punalipp, üks narva kesik aga arvab, mis selles tankis siis nii paha on